Bureau Strak bestaat 5 jaar!

Bureau Strak bestaat 5 jaar!

Op 7 juli 2017 vierden wij ons vijfjarig bestaan. Het was een fantastische dag met heerlijk weer en dito eten & drinken. We willen alle aanwezigen bedanken, jullie hebben het tot een onvergetelijke dag gemaakt.

Thomas Pastink

4 augustus 2017

1 minuten leestijd

07-07-17

Time flies when you’re having fun!

Op 07-07-17 werd ons terrein omgetoverd tot een festival. Rond 16.00 uur begon het langzaam vol te lopen met klanten, relaties, familie en vrienden. Het mooie weer droeg bij aan het festivalgevoel en een gezellige sfeer. We werden overspoeld door cadeaus, felicitaties, lieve woorden en alleen maar gezelligheid. De Kaashelden uit Dalfsen verzorgden lekkere hapjes voor bij de borrel en Grand café Docks zorgde voor passende drankjes.

Rond het memorabele tijdstip 17:17 op 07-07-17 hield Kornelis Wetsema een speech en interviewde hij Mart en Thomas. Samen keken we terug op de afgelopen vijf jaar en bedankten iedereen die deze afgelopen vijf jaar mogelijk hebben gemaakt. Klanten, familie, vrienden, collega’s en relaties. Daarna was het tijd om te proosten op de afgelopen vijf jaar en de komende jaren! Het feest kon beginnen. DJ Bart Pellis zorgde voor een gezellige sfeer met passende muziek, Grand café Docks en de Rheezerbelten zorgden voor heerlijk eten. Burgers, friet, drumsticks, salades, gamba’s en sushi! Wie ruimte over had voor een toetje, kon terecht bij Tante Yo voor yoghurtijs met als afzakkertje een kop koffie van Fleulia.

Wij vonden het een fantastische dag waar we erg van genoten hebben.

Op naar de volgende vijf!