Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

4 april 2023

Battle of the Agencies 2023

Madée Reinerink

4 april 2023

2 minuten leestijd

BUREAU STRAK IS GENOMINEERD VOOR DE EMAS Battle of the Agencies 2023

HARDENBERG – We beginnen de dag met geweldig nieuws: Bureau Strak is genomineerd voor de EMAS Battle of the Agencies 2023. Samen met de bureaus Bikkelhart en Happy Horizon gaan we strijden om de beste e-mailcampagne voor Amnesty International. Op 22 juni 2023 tijdens de DDMA Email Marketing Automation Summit wordt de winnaar bekendgemaakt.

De komende maanden gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een e-mailcampagne voor Amnesty International. Het bureau met het beste resultaat wordt bekroond tot winnaar. De cases van alle bureaus worden tijdens de DDMA Email Marketing Automation Summit gepresenteerd. Met als eindspektakel de bekendmaking van de winnaar door Amnesty International.

Lisan Koes (E-mail marketing automation Specialist): “We zijn ontzettend trots op deze nominatie. Tijdens de Battle of the Agencies gaan wij Amnesty International het podium geven dat ze verdient!”

Over de Battle of the Agencies en de DDMA EMAS Awards

De Battle of the Agencies is onderdeel van de DDMA EMAS Awards (voorheen DDMA E-mail Awards). De uitreiking vindt plaats tijdens de EMAS op 22 juni 2023 in de Kromhouthal in Amsterdam. Het event is een initiatief van DDMA, de branchevereniging voor data en marketing, en wordt mede georganiseerd door de DDMA Commissie E-mail.