CanopyDeploy (voorheen Clang)

Bureau Strak nu ook CanopyDeploy partner

Wij hebben fantastisch nieuws! Wij zijn resell-partner van e-mailmarketing en marketing automation platform CanopyDeploy (voorheen Clang). Met de inzet van CanopyDeploy gaan wij onze klanten verder helpen een ‘next step’ te zetten op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Door de kracht van CanopyDeploy krijgen we meer inzicht in klantgedrag en kunnen we onze klanten helpen meer te bereiken op het gebied van gepersonaliseerde communicatie, automation, conversie en klantloyaliteit. 

Lisan Koes

24 september 2020

4 minuten leestijd

divider

Wat is CanopyDeploy?

E-mailmarketing & marketing automation platform

CanopyDeploy is de meest complete software voor e-mailmarketing en marketing automation en daarmee zijn ze marktleider in Nederland. Met CanopyDeploy kun je o.a. volledig gepersonaliseerde campagnes opzetten, (complexe) geautomatiseerde campagneflows inrichten, resultaten analyseren in een realtime dashboard en landingspagina’s, formulieren en e-mails met een flexibele drag & drop editor maken. Je hebt de mogelijkheid om meerdere kanalen in te zetten, zoals e-mail, retargeting via Facebook, Mobile App (push notifications, in-app messaging en mobile inbox), print en SMS. Zo kun je je doelgroep nog beter targeten en relevante content per kanaal bieden. CanopyDeploy is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je jouw e-mailmarketing (automation) naar een hoger niveau tilt. Met CanopyDeploy kun je alle kanten op!

Bureau Strak bij Clang

Waarom CanopyDeploy?

Til marketing automation naar een hoger niveau

  • Het platform is gebruiksvriendelijk en je hebt geen technische kennis nodig;
  • Het platform staat garant voor een uitstekende reputatie met een gemiddelde deliverability van 99,77%;
  • Veel mogelijkheden op het gebied van marketing automation en personalisatie;
  • Het platform is naast text en HTML ook AMP compatible;
  • Ruime keuze uit additionele modules, zoals interactieve mogelijkheden (bijvoorbeeld timers, tooltips en een image gallery);
  • CanopyDeploy is te koppelen met vele bronnen, zoals een webshop, CRM, ERP en DMP;
  • CanopyDeploy is een volledig Nederlands product en AVG-compliant;
  • CanopyDeploy is een innovatief platform en altijd up-to-date met de nieuwste features.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Met CanopyDeploy kun je alle kanten op

Wij zijn resell-partner van CanopyDeploy en dit houdt in dat wij je helpen om het platform zo optimaal mogelijk in te richten zodat je aan de slag kunt. Wij zetten een eigen omgeving en e-mailtemplate(s) voor je klaar, wij richten de database voor je in en zo nodig koppelen wij diverse databronnen. Ook kunnen wij (automatische) e-mail/marketing automation campagnes voor je inrichten en je verder helpen bij het opzetten van een strategie. Uiteraard zorgen we ervoor dat je het platform goed leert kennen en ondersteunen wij je bij vragen. Naast CanopyDeploy werken we ook met Pardot, Mailchimp en Copernica. Meer weten? Lees meer over onze e-mailmarketing diensten.

Wil je weten of CanopyDeploy voor jouw organisatie geschikt is of wil je een vrijblijvende demo? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

    • Na aanmelding ben je ingeschreven op de nieuwsbrief van Bureau Strak. Je ontvangt ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief in je inbox.