Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Yeah! Big news!

Bureau Strak verhuist naar Heemserhoek

2018 was weer een prachtig jaar. Een jaar waarin we veel mooie opdrachten hebben mogen uitvoeren voor onze klanten en waarin we ook een heel aantal nieuwe klanten mochten verwelkomen. We blijven niet lang stilstaan bij 2018, want in 2019 zullen we, samen met onze partner Webstores, verhuizen we naar De Heemserhoek! De Heemserhoek is het huidige pand dat nu alleen gebruikt wordt door de Rabobank, maar daar komt vanaf volgend jaar dus verandering in. De Heemserhoek wordt een bruisende werkplek voor ruim honderd (online) professionals uit de regio.

Voor meer informatie lees je hieronder het volledige persbericht.

Het is tijd om te verhuizen!

Webstores, Bureau Strak en Rabobank samen in bedrijfsverzamelgebouw Heemserhoek

Vanaf volgend jaar zullen, naast Rabobank, ook Webstores en Bureau Strak zich huisvesten in het duurzame gebouw op de hoek van de N34 en de Haardijk, aan het Hof van Otten 1 in Hardenberg. Het pand wordt nu nog volledig in gebruik genomen door Rabobank, maar daar komt vanaf volgend jaar verandering in. Heemserhoek, de naam van het huidige kantoor, wordt een bruisende werkplek voor ruim honderd professionals uit de regio.

Online marketing bureau in Hardenberg

Samen sterker
Heemserhoek is sinds 2013 in gebruik door de Rabobank. Het is een aantrekkelijke zichtlocatie van ca. 5.500 m2, dichtbij de ‘ingang’ van Hardenberg. Sinds het lokale klantcontactcentrum van Rabobank Vaart en Vechtstreek eind 2016 is verplaatst, is er ruimte vrijgekomen voor andere bedrijven. Klaas Feenstra, directievoorzitter Rabobank Vaart en Vechtstreek: “We kijken er erg naar uit ons pand vanaf volgend jaar te delen met innovatieve bedrijven als Webstores en Bureau Strak. Door samen onder één dak te zitten hopen we veel van elkaar te kunnen leren, elkaar te inspireren, onze klanten nóg beter te kunnen bedienen en samen onze regio nog mooier en sterker te maken.”

Webstores kiest bewust voor de regio

Webstores, dé partner op het gebied van digitale transformaties, is een ambitieus, groeiend bedrijf met meer dan 45 medewerkers. Lokaal geworteld, maar met opdrachtgevers in heel Nederland. Vanuit haar groeiambities was Webstores op zoek naar een toekomstbestendige en zichtbare locatie in de regio. In Heemserhoek denken zij dat te hebben gevonden. Erik Otten, directeur-eigenaar Webstores:

““In 18 jaar hebben we een toonaangevend bureau neergezet met meer dan 45 hoogopgeleide digitale professionals. Om ook de komende jaren door te kunnen groeien zochten we een duurzame locatie die we zullen omtoveren tot een inspirerende en uitdagende werkomgeving voor de beste professionals uit ons vakgebied. Een omgeving die nieuw talent zal aantrekken en waar we intensief met onze klanten kunnen samenwerken.”

Strategische keuze Bureau Strak

We geloven dat we met het verhuizen naar een bedrijfsverzamelgebouw als Heemserhoek een volgende stap kunnen nemen

Ook digitaal marketingbureau Bureau Strak verhuist met tien medewerkers mee naar Heemserhoek. Bureau Strak heeft een nauwe samenwerking met Webstores en is eveneens een groeiend e-commerce bedrijf. Eigenaren Mart Hamhuis en Thomas Pastink kijken er naar uit om samen met Webstores en Rabobank een inspirerend onderkomen te hebben in Heemserhoek. Mart Hamhuis:

“Ons klantportfolio is in de laatste twee jaar aanzienlijk gegroeid met lokale partijen, pur sang e-commerce organisaties en diverse toonaangevende merken. Als digitaal marketingbureau zijn we continu bezig met innovaties om voor onze klanten online rendement te realiseren. We geloven dat we met het verhuizen naar een bedrijfsverzamelgebouw als Heemserhoek een volgende stap kunnen nemen. Zo kunnen we het groeipotentieel voor onze organisatie volledig benutten en realiseren we synergie tussen de verschillende digitale professionals”.

divider

Als digitaal marketingbureau zijn we continu bezig met innovaties om voor onze klanten online rendement te realiseren

divider