Tools

Channable

Channable biedt dé oplossing om producten zichtbaar en vindbaar te maken op meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Met een directe koppeling worden al jouw producten, campagnes, tekstadvertenties en advertentiegroepen automatisch bijgewerkt met de nieuwste informatie

Feed management

Wat is channable?

Wil je sturen op producten met een hoge marge? Of alleen adverteren met producten die op voorraad zijn? Channable is een uiterst geschikte managementtool voor adverteren via feed management. Hierdoor kun je jouw producten doorzetten naar meer dan 2500 vergelijkingssites, marktplaatsen, affiliate netwerken en advertentieplatformen. Channable heeft als doel via verschillende kanalen producten te promoten om het zo de adverteerder eenvoudiger te maken. Zo neemt het de technische support, dat nodig is om te adverteren op kanalen als bol.com en Google Shopping, op zich.

divider

Channable maakt het managen van campagnes gemakkelijker, biedt uitgebreide opties en features om gemakkelijk om te gaan met een variabele voorraad en variërende prijzen.

divider

Meer traffic naar je webshop genereren

Data Feed Manager

Een gecategoriseerd overzicht zorgt voor een betere zichtbaarheid op de verschillende verkoopkanalen. Met de feed managementtool koppel je eenvoudig velden uit je feed aan de vereiste velden van verschillende marktplaatsen, vergelijkingssites en affiliate netwerken. Waar het normaal veel tijd kost om op meerdere kanalen met verschillende vereisten te adverteren, kun je met Channable gemakkelijk data aanpassen zodat deze perfect aansluit. Je houdt niet alleen tijd over, maar ook jouw advertenties worden een stuk effectiever. 

Slimmer adverteren aan de hand van je product-feed

SEA (PPC) Tool

Met de SEA tool van Channable kun je de volledige opbouw van SEA campagnes genereren. Zo maak je geautomatiseerde campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden voor Google Ads en Microsoft Advertising op basis van dynamische informatie uit je feed.

Informatie altijd up-to-date

Datafeed automatisering

Wanneer je op meerdere marktplaatsen verkoopt, kan de een na de andere bestelling binnenstromen. Het handmatig beheren hiervan is een behoorlijke klus. Met de Marketplace Integrator van Channable zorg je ervoor dat jouw product data altijd up-to-date is. Door middel van directe API koppelingen wordt de productdata automatisch bijwerkt. Het handmatig updaten van prijzen en voorraadinformatie is verleden tijd.

Analyseren en optimaliseren

Koppeling met Google Analytics

Channable biedt ook een koppeling met Google Analytics. Zo kun je inzien welke producten op de verschillende platformen presteren. Door middel van slimme regels kun je de advertenties bij sturen. Zo kun je gemakkelijk de ingezette kanalen analyseren en optimaliseren aan de hand van de performance data.

Channable iets voor jou?

De kosten

Wanneer je de tool aanschaft, zit je niet vast aan een contract. Je profiteert van maandelijkse flexibiliteit en transparantie. Zo betaal je per maand en je kunt op elk moment stoppen.
De abonnementsprijs is gebaseerd op het aantal geïmporteerde items, aantal projecten en aantal export kanalen.

De voordelen

  • Zichtbaarheid op de grootste online kanalen
  • Kostenbesparing door de verhoging van de kwaliteit van de productfeed
  • Beheer al je advertenties in één tool
  • Productdata is altijd up-to-date

Channable inzetten

Laten we samen in jouw uitdaging duiken

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Channable? Ben jij benieuwd hoe je tool moet inzetten voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie over product feed management? Wij bedenken digitale routes waarmee jij gaat winnen en helpen met het bewandelen van deze route.