Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Tools

Channable

Channable biedt dé oplossing om producten zichtbaar en vindbaar te maken op meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Met een directe koppeling worden al jouw producten, campagnes, tekstadvertenties en advertentiegroepen automatisch bijgewerkt met de nieuwste informatie. Een multichannel pur sang.

Feed management

Wat is channable?

Wil je sturen op producten met een hoge marge? Of alleen adverteren met producten die op voorraad zijn? Channable is een uiterst geschikte managementtool voor adverteren via feed management. Hierdoor kun je jouw producten doorzetten naar meer dan 2500 vergelijkingssites, marktplaatsen, affiliate netwerken en advertentieplatformen. Channable heeft als doel via verschillende kanalen producten te promoten om het de adverteerder zo eenvoudig mogelijk te maken. Het neemt op deze manier de technische support op zich. Dit is nodig om op kanalen als Bol.com en Google Shopping te adverteren.

divider

CHANNABLE MAAKT HET MANAGEN VAN CAMPAGNES MAKKELIJKER. BIEDT UITGEBREIDE OPTIES EN FEATURES aan VOOR HET MAKKELIJK OMGAAN MET EEN VARIABELE VOORRAAD EN VARIËRENDE PRIJZEN. En dit voor allerlei verschillende verkoopkanalen.

divider

Data Feed Manager

MEER TRAFFIC NAAR JE WEBSHOP GENEREREN

Een gecategoriseerd overzicht zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid op de verschillende verkoopkanalen. Met de feed managementtool koppel je eenvoudig velden uit je feed aan de vereiste velden van verschillende marktplaatsen, vergelijkingssites en affiliate netwerken. Waar het normaal veel tijd kost om op meerdere kanalen met verschillende vereisten te adverteren, kun je met Channable gemakkelijk data aanpassen zodat deze perfect aansluit. Je houdt niet alleen tijd over, maar jouw advertenties worden zo ook een stuk effectiever. We zeiden het al, maar het is dus echt een multichannel.

SEA (PPC) Tool

SLIMMER ADVERTEREN AAN DE HAND VAN JE PRODUCT-FEED

Met de SEA tool van Channable kun je de volledige opbouw van SEA campagnes genereren. Zo maak je geautomatiseerde campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden voor Google Ads en Microsoft Advertising op basis van dynamische informatie uit je feed.

Datafeed automatisering

INFORMATIE ALTIJD UP-TO-DATE

Wanneer je op meerdere marktplaatsen verkoopt, kan de een na de andere bestelling binnenstromen. Het handmatig beheren hiervan is een behoorlijke klus. Met de Marketplace Integrator van Channable zorg je ervoor dat jouw product data altijd up-to-date is. Door middel van directe API koppelingen wordt de productdata automatisch bijwerkt. Het handmatig updaten van prijzen en voorraadinformatie is hiermee verleden tijd.

Analyseren en optimaliseren

Koppeling met Google Analytics

Channable biedt ook een koppeling met Google Analytics. Zo kun je inzien welke producten op de verschillende platformen presteren. Door middel van slimme regels kun je de advertenties bijsturen. Zo kun je gemakkelijk de ingezette kanalen analyseren en optimaliseren aan de hand van de performance data.

Channable iets voor jou?

De kosten

Wanneer je de tool aanschaft, zit je niet vast aan een contract. Je profiteert van maandelijkse flexibiliteit en transparantie. Zo betaal je per maand en je kunt op elk moment het gebruik van Channable stopzetten. De abonnementsprijs is gebaseerd op het aantal geïmporteerde items, aantal projecten en aantal export kanalen.

De voordelen

  • Zichtbaarheid verbeteren op de grootste online kanalen
  • Kostenbesparing door de verhoging van de kwaliteit van de productfeed
  • Beheer al je advertenties in één tool
  • Productdata is altijd up-to-date
  • In te zetten op veel verschillende verkoopkanalen

Channable inzetten

Laten we samen in jouw uitdaging duiken

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Channable? Ben jij benieuwd hoe je tool moet inzetten voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie over product feed management? Wij bedenken digitale routes waarmee jij gaat winnen en helpen jouw bedrijf met het bewandelen van deze route.