Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Tools

Leadinfo

Maak van je anonieme websitebezoekers klanten! Leadinfo herkent bedrijven die jouw website bezoeken. Met een overzichtelijk dashboard kun jij direct contact opnemen met de meest waardevolle bezoekers van je website.

analyseren van B2B websitebezoekers

Wat is Leadinfo?

98% van jouw websitebezoekers doet niets. De software van Leadinfo analyseert je websitebezoekers en herkent bedrijven. Vervolgens toont het openbare bedrijfsgegevens in één compleet overzicht. Zo beschik jij over alle benodigde informatie om het eerste contact te kunnen leggen.

De inzet van leadinfo

In 3 stappen van bezoeker naar nieuwe klant

Herken bezoekers

De leadgeneratie software van Leadinfo herkent bedrijven door het IP adres te koppelen aan hun uniek samengestelde database. Jij ontvangt de bedrijfsgegevens, email-adressen en Linkedin profielen. Je beschikt over alle informatie en dat vanuit één overzichtelijk dashboard.

De beschikbare informatie:

 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Adresgegevens
 • Paginaweergaven
 • Financiële data
 • Oprichtingsdata
 • Industrie
 • Aantal medewerkers

2. Verander zakelijke bezoekers in leads

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je door het bijhouden van de paginaweergaven en terugkerende bezoeken beginnen met het identificeren van leads. Door andere platformen te integreren kun je de software van nog meer data verrijken. Als je Google Ads integreert, kun je zien welk bedrijf via welke advertentie op de website is terecht gekomen.

3. Van kijkers naar kopers

Om een websitebezoeker te overtuigen kun je met de leadgeneratie software achterhalen waar de bezoeker in geïnteresseerd is. Zo kun je precies zien welke pagina’s bezocht zijn en voor hoelang. Aan de bezoekers wordt automatisch een leadscore gekoppeld, hierdoor kun je zien welke leads het meest interessant zijn om te benaderen. Zo verander je kijkers in kopers. Ook aan bestaande klanten kun je op basis van hun websitebezoeken weer nieuwe producten aan verkopen.

Concrete inzichten

De voordelen van leadinfo

 • Beschikt over een uitgebreid bedrijfsprofiel van zakelijke bezoekers.
 • Toegang tot alle data: mogelijk om data te exporteren.
 • Met rapportages alle belangrijke informatie in één oogopslag.
 • Bekijk bezoekers realtime.
 • De data binnen Leadinfo is niet in strijd met de AVG of GDPR wet.

Hoe werkt het?

 1. Vraag een proefversie aan.
  Je kunt Leadinfo 14 dagen gratis testen.
 2. Installeer een stukje code op je website.
  Vraag de websitebouwer om een stukje tracking-code te installeren, implementeer het via de Google Tag Manager of gebruik de WordPress plugin. Hulp nodig hierbij? Wij helpen je graag!
 3. Herken vanaf nu zakelijke bezoekers!
  Bezoekers worden vanaf nu herkend.

Proberen?

Hoe werkt het?

Wil je ook graag anonieme websitebezoekers herkennen met Leadinfo? Start een gratis proefperiode van 14 dagen. Of wil je meer informatie over het platform? Neem gerust contact met ons op. Wij bedenken digitale routes waarmee jij gaat winnen en helpen met het bewandelen van deze route.