Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Wij zijn expert in

Content & Design

De discipline content & design ontwikkelt steengoede content voor alle touchpoints binnen de klantreis. We schrijven pakkende teksten, ontwikkelen passende visuals en zorgen er hiermee voor dat jouw klant zich aangesproken en begrepen voelt. Door de inzet van content & design hoef jij je geen zorgen meer te maken over de invulling van jouw campagnes over de hele funnel. Ons team beheert jouw social media content of de content op je website zodat alles in één lijn ligt met elkaar.

Expert in

Content marketing

Goede content creëren is een van de belangrijkste elementen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep een goed gevoel krijgt bij jouw bedrijf. Dit kan een bepaalde schrijfwijze zijn, een stijl of een element dat altijd terugkomt op ieder kanaal of een call to action. Onze content marketeers gaan graag aan de slag met het schrijven van teksten, het ontwerpen van online advertenties en het ontwikkelen van e-mails en social media content.

Expert in

Brandsprint

De ’three hour brandsprint’ is een techniek om de essentie van jouw (online) marketing te bepalen. Met thema’s zoals een 5 jaren roadmap, golden circles, kernwaarden, personality sliders en doelgroep analyse brengen we in kaart wat en hoe we moeten communiceren. De Brandsprint helpt jou om de eerste stap naar een duurzame content strategie te zetten.

Expert in

Copywriting (SEO & Organisch)

Copywriting kan als doel hebben om beter gevonden te worden in zoekmachines (SEO) of om bezoekers te laten converteren. Maar copy kan ook als doel hebben om jouw merk, product of dienst duidelijk uit te lichten. Onze copywriters schrijven graag jouw SEO teksten of focussen zich juist op neuro copywriting voor effectieve en doeltreffende communicatie.

Expert in

Campagne visualisaties (digital design)

Display advertenties, social media ads, dynamische banners zijn voorbeelden van digital design. Een goede advertentie vraagt om goed design. Niet alleen mooi en in lijn met de huisstijl, maar ook volgens de CRO en Neuromarketing principes. Onze digital designers helpen jou met goed converterende visualisaties voor jouw online advertenties, e-mail marketing en website.

Expert in

Ontwikkeling creatief concept

Je wilt natuurlijk top of mind zijn bij de juiste doelgroep met jouw producten of diensten! Of wellicht wil je een nieuwe doelgroep aanboren, een nieuw product introduceren of inspelen op een actualiteit. Door het ontwikkelen van een creatieve campagne rondom relevante momenten maak je deze kans zo groot mogelijk. Wij helpen jou om op te vallen, producten of diensten te introduceren of door (hopelijk) viral te gaan.

Expert in

(Social media) content creatie

Iedere dag checken we meerdere keren onze social media feeds, om ervoor te zorgen dat we niets missen. We zitten gemiddeld al snel aan twee en een half uur social media gebruik per dag. Ons leven speelt zich voor een groot deel af via een klein scherm dat nogal invloed heeft. Tussen de persoonlijke updates is veel ruimte voor jou als bedrijf. Wanneer jij het voor elkaar krijgt om een permanente plek op dit scherm te krijgen, binnen die anderhalf uur gebruik per dag, zorg je ervoor dat je top of mind bent bij je doelgroep op de social media kanalen. Wij helpen jou met de content voor Pinterest, Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, YouTube en de andere social media.

Uitgelichte case

Employer Branding voor de werving van nieuwe werknemers

Morrenhof-Jansen maakt elk jaar een groei door, hierdoor zijn ze continu op zoek naar personeel. Door de krapte in de markt is het lastig om aan bekwaam personeel te komen. Ze ondervonden dat het via traditionele kanalen lastig is om de juiste kandidaten te vinden. Vandaar dat we zijn gestart met een employer branding campagne.

WAAR ZIE JIJ KANSEN OF UITDAGINGEN?

DEEL ZE MET ONS

Ben je benieuwd naar jouw online groeikansen? Heb je een uitdagende doelstelling? Wij bedenken digitale routes waarmee we online groei realiseren. Samen gaan we in gesprek hoe we deze plannen kunnen realiseren.