Wij versnellen groei door

Expertises

Bij Bureau Strak werken we met een aantal verschillende disciplines. Met deze werkwijze kunnen wij jou als klant de beste kwaliteit bieden.

Business

Business

De discipline Business vormt het stevige fundament voor een samenwerking tussen Bureau Strak en jou als opdrachtgever. Vanuit een strategische verdieping stellen we een digitale roadmap (groeiplan) op. We geven je inzicht in je eigen organisatie, stellen samen heldere doelen, we bepalen vanuit product-markt-combinaties de juiste marktbenadering en beschrijven de doelgroep nauwkeurig. Vanuit deze doelstellingen ontwikkelen we een strategie waarmee we zorg dragen voor een effectieve marktbenadering, met als doel om online rendement te bewerkstelligen.

Data & CRO

Data & CRO

Wil jij voorlopen op jouw concurrenten? Dan zal data een vast onderdeel moeten worden van jouw marketing strategie. Marketing Intelligence is het creëren van waarde door het combineren marketingdata, klantdata en marktdata. We richten bijvoorbeeld de meetbaarheid van jouw platform in, koppelen allerlei databronnen met elkaar om zo één waarheid te creëren en sturen op de cijfers die hieruit terugkomen. Deze data is cruciaal om te bepalen of campagnes het gewenste effect hebben of dat gebruikers op jouw platform makkelijk hun weg kunnen vinden tot een conversie. Data staat hand in hand met CRO. We voorspellen, creëren en optimaliseren jullie groei ambities. Dit doen we op basis van data en analyse van jullie conversieflow(s). We stellen hypotheses op die we vervolgens toetsen door middel van enkele CRO technieken (o.a. A/B testing). Zo zorgen we ervoor dat jullie een hoogwaardig platform neer kunnen zetten wat online rendement oplevert.

SEO

SEO

Binnen onze discipline SEO werken we vanuit de drie belangrijkste pijlers: Techniek, Populariteit en Content. Door deze pijlers optimaal in te richten en doorgaans te optimaliseren, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf organisch vindbaar wordt op de juiste zoektermen met de juiste intentie. We bieden advies met betrekking tot de techniek op jouw website, zorgen ervoor dat de populariteit stijgt door elementen op jouw website zo in te richten dat Google ze goed kan scannen en schrijven samen met onze discipline Content & Design teksten die bijdragen aan vindbaarheid en de verkoop van jouw producten of diensten.

Automation

Automation

Vanuit deze discipline maken we slim gebruik van data en technologie om conversiegroei te realiseren. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van personalisatie. We personaliseren de touchpoints binnen de buyer journey van nieuwe en bestaande klanten. Hierdoor zorgen we ervoor dat we unieke, persoonlijke content aanbieden per gebruiker en jij grip krijgt op de hele journey van jouw (potentiële) klant. Dit kunnen we realiseren door middel van een Customer Data Platform (CDP). Dit is een softwareprogramma dat klantdata vanuit meerdere bronnen centraliseert. Zo ontstaat er een 360 graden profiel van iedere gebruiker. Door alle databronnen met elkaar te koppelen en te bundelen tot één geheel, kunnen er analyses in een CDP uitgevoerd worden om zo toekomstig gedrag te voorspellen, zoals de mate van aankoopbereidheid. Dit geeft veel inzicht in de toekomst, denk dan bijvoorbeeld aan inkoop of kosten en opbrengsten.

Content & Design

Content & Design

De discipline content & design ontwikkelt steengoede content voor alle touchpoints binnen de klantreis. We schrijven pakkende teksten, ontwikkelen passende visuals en zorgen er hiermee voor dat jouw klant zich aangesproken en begrepen voelt. Door de inzet van content & design hoef jij je geen zorgen meer te maken over de invulling van jouw campagnes over de hele funnel. Ons team beheert jouw social media content of de content op je website zodat alles in één lijn ligt met elkaar.