Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Feest! Stella fietsen komt als beste uit de bus!

Stella fietsen

Yes, Stella Fietsen is als beste uit de bus gekomen in het E-bike marktonderzoek van WUA! WUA is een organisatie die jaarlijks duizenden websites beoordeelt en vergelijkt op basis van de Web Performance Scan. In de maand maart van dit jaar vroeg WUA aan maar liefst 200 consumenten om zich te oriënteren op aanbieders van elektrische fietsen en deze te beoordelen op verschillende punten. Zoals de WUA op haar website aangeeft:

Mart Hamhuis

10 april 2018

3 minuten leestijd

divider

Het doel van het onderzoek is om precies in kaart te brengen wat de digital experience is van potentiële klanten die zich oriënteren op een E-Bike, voor welke aanbieder men kiest en vooral waarom.

divider

Web Performance Scan

De Web Performance scan van WUA is een unieke benchmark waarin de online performance van de grootse E-bike retailers onder de loep wordt genomen. Website onderdelen zoals de eerste indruk, verdieping, totaaloordeel, vindbaarheid en de uiteindelijke voorkeur werden beoordeeld door het testpanel. Uit dit onderzoek komt een Web Performance Score; een overall score van alle toegewezen punten op ieder onderdeel van de website.

Met een Web Performance Score van maar liefst 75 punten laat Stella fietsen haar concurrenten ver achter zich. Op het onderdeel vindbaarheid gaat Stella Fietsen aan de leiding met de hoogste score van maar liefst 82%. Dit wil zeggen dat 82% van de respondenten de website van Stella Fietsen een voorkeurspositie geeft als het gaat om de vindbaarheid in zoekmachines.

Stella Fietsen & Bureau Strak

Bureau Strak is één van de online marketing partners van Stella Fietsen – Elektrische fietsen. Maandelijks ondersteunen we Stella Fietsen op het gebied van SEA, conversie optimalisatie, DoubleClick campagnes en data analyses.

Daarnaast hebben we een grote rol gespeeld bij de ontwikkeling van de nieuwe website, welke in februari 2017 is gelanceerd. Deze nieuwe website is agile ontwikkeld samen met Webstores, Bureau Strak en Stella Fietsen, en heeft gezorgd voor aanzienlijke verbetering in de vindbaarheid en oriëntatiefase van de consument. Als Bureau Strak zijn we trots op de behaalde prijs van Stella Fietsen; samen timmeren we hard aan de weg!