Creative

CanopyDeploy

CanopyDeploy (voorheen Clang) is de nummer 1 all-in-one marketing automation tool in Nederland en is specialist en toonaangevend in e-mail marketing & marketing automation. De kracht van dit platform is het uitsturen van hyperpersoonlijke boodschappen op het juiste moment naar de juiste doelgroep. Met dit slimme platform til jij e-mailmarketing naar een hoger niveau en richt je innovatieve omnichannel campagnes in.

Bureau Strak is trotse partner van CanopyDeploy en heeft meerdere gecertificeerde specialisten in dienst. Met CanopyDeploy ga je voor optimaal rendement!

E-mail marketing met CanopyDeploy

Een krachtig middel voor persoonlijk contact

E-mail communicatie blijft één van de meest effectieve manieren om een relatie met jouw doelgroep te onderhouden. Met CanopyDeploy verstuur je eenvoudig volledig gepersonaliseerde marketing, service & transactionele e-mails. Ook is het mogelijk volledige omnichannel campagnes te realiseren met CanopyDeploy. Denk aan de inzet van e-mail, Facebook, Whatsapp, print, mobile app & SMS. Dit maakt het mogelijk om jouw boodschap een-op-een te communiceren met jouw doelgroep via hun eigen voorkeurskanaal. Met CanopyDeploy weet je zeker dat jouw boodschap aankomt bij de ontvanger, CanopyDeploy levert een gemiddelde deliverability op van 99,7%!

Of je nu een kleine organisatie bent of je wilt wereldwijd jouw doelgroep bereiken, CanopyDeploy is volledig schaalbaar en kan ingericht worden naar jouw wensen.

Marketing automation platform CD

Gaan voor maximaal rendement

Wij zijn CanopyDeploy partner

CanopyDeploy is een uitgebreid en toonaangevend platform. Je bouwt in no time e-mailcampagnes en automatische flows. Denk aan een verlaten winkelwagencampagne, slapende klanten campagne of een leadcampagne. De kracht van CanopyDeploy is gebruiksvriendelijkheid. Met drag-and-drop functionaliteiten maak je eenvoudig slimme e-mails, doelgroepen en campagnes, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw data, CanopyDeploy is 100% AVG-proof.

Bureau Strak heeft meerdere gecertificeerde CanopyDeploy specialisten die dagelijks werken met het platform. Wil je graag weten wat dit platform voor jouw organisatie kan bieden? Onze specialisten denken graag met je mee!

E-mail marketing met CanopyDeploy

De voordelen voor jouw organisatie

  • Richt geheel persoonlijke en automatische contactmomenten in
  • Naast e-mail beheer je eenvoudig SMS berichten, DM’s, Push notifications, Facebook Audiences, Whatsapp en landingspagina’s
  • Je maakt eenvoudig doelgroepen, e-mails, pagina’s met een drag-and-drop functie
  • CanopyDeploy is gemakkelijk te integreren via ‘plug-and-play’ met andere systemen
  • Realtime statistieken zijn inzichtelijk en dashboards bouw je eenvoudig zelf
  • CanopyDeploy is schaalbaar. Je bepaalt zelf welke modules en add ons je gebruikt
  • Met CanopyDeploy verzamel je waardevolle data waarmee je klantprofielen verrijkt
  • Met de AI (Artificial Intelligence) functie maak je betere en slimmere keuzes in jouw marketingcampagnes.

Integreer je systemen

Krijg een volledig klantbeeld

Het is mogelijk om CanopyDeploy te integreren met externe systemen waar jij mee werkt, denk aan CRM, CDP, DMP en e-Commerce platformen. Door data uit diverse systemen beschikbaar te maken in CanopyDeploy ontstaat er een volledig klantbeeld. Hierdoor heb jij een volledige set aan datapunten beschikbaar waarmee je vergaande en slimme segmentaties kunt maken. Dit zorgt ervoor dat je klanten op het juiste moment met de juiste boodschap kunt bereiken. Wil je weten of jouw systemen koppelen met CanopyDeploy? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat levert e-mailmarketing op?

Bereik meer met CanopyDeploy

CanopyDeploy biedt de juiste tools om binnen elke fase in de customer journey aanwezig te zijn. De inzet van slimme campagnes draagt bij aan de verschillende doelstellingen van jouw organisatie. Of je nu leads of nieuwe klanten wilt opvolgen, inactieve klanten wilt heractiveren of bestaande klanten wilt stimuleren een nieuwe aankoop te doen. Met de juiste inzet kun je op het juiste moment aanwezig zijn bij jouw doelgroep. Dit met als doel om conversies te laten stijgen, je doelgroep te informeren, websitebezoek te vergroten en van leads klanten te maken. Maar denk ook aan het verhogen van de loyaliteit van jouw klanten. Wil je weten wat e-mailmarketing automation is en hoe je een vliegende start maakt? Download ons whitepaper ‘starten met e-mailmarketing automation’.

Bereik meer met Canopy Deploy

E-mail Marketing automation inzetten?

WIJ HELPEN JE GRAAG

Wij zijn resell-partner van CanopyDeploy en dit betekent dat wij jou volledig ontzorgen bij het implementeren van CanopyDeploy. Denk daarbij aan het inrichten van het platform, databases, benodigde koppelingen, een e-mailtemplate in huisstijl, (omnichannel) campagnes en trainingen. Ook kun je bij ons terecht voor advies over de inzet van e-mailmarketing (automation) en hoe je jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau tilt. Onze CanopyDeploy-specialisten helpen je graag verder! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.