Performance

DV360 - Display & Video adverteren

Wil jij ‘next level’ display en/of video advertising  campagnes draaien? Dan biedt Display & Video 360 (voorheen DoubleClick genoemd) de uitkomst.
Met real time bidding en programmatic display-tools worden doelgroepen krachtiger dan ooit, bereikt. Met DV360 heb je als adverteerder toegang tot alle grote ad exchanges. We kunnen adverteren op premium netwerken en website, zoals Sanoma, Telegraaf, Adfactor, Buienradar, Voetbalzone, Funda en bijvoorbeeld RTL Nederland. Groot bereik gegarandeerd!

Display en Video 360

Media inkopen met DV360 (display & video)

Met DV360 kunnen we op verschillende manieren advertentieruimte inkopen: bijvoorbeeld via een open veiling, een privé veiling, een voorkeursdeal of een gegarandeerde deal. Ieder van deze deals biedt voor- en nadelen; het is dus maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Binnen DV360 is het mogelijk om een maximale CPM (kosten per 1.000 vertoningen) door te geven, waardoor je grip blijft houden op de kosten en weergaven zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Prettig toch?

Display en Video 360

Bannering via DV360

De mogelijkheden van DV360 ten opzichte van display campagne google Ads zijn eindeloos: met een display campagne via Google Ads zit je als adverteerder altijd vast aan standaard banner formaten (IAB-formaten). Met DV360 daarentegen, kunnen we adverteren met Rich Media Banners. De betekenis van Rich Media Banners is vrij simpel: Rich Media duidt op banners die rijker zijn dan de reguliere banners. Ze onderscheiden zich door grotere en opvallende banner-formaten omdat ze o.a. visuele animaties bevatten. Dit spreekt aan waardoor het doorklik-ratio vaak hoger is dan bij een reguliere display campagne. Naast de standaard banners en rich media banners kunnen we ook video advertising en YouTube campagnes inzetten.

Display en Video 360

De voordelen van DV360

Het inzetten van DV360 heeft verschillende voordelen:

  • Koop geautomatiseerd de advertentieruimte in om de juiste persoon op de juiste plaats, op de juiste tijd en voor de juiste prijs te bereiken.
  • Met DV360 kun je adverteren op premium netwerken als Sanoma, Telegraaf, Adfactor, Buienradar, Voetbalzone, Funda en RTL Nederland.
  • Je benut het mega bereik van websites en applicaties waar je advertentieruimte kunt inkopen. Als adverteerder ligt het World Wide Web aan je voeten.
  • Door “Rich Media” in te zetten val je beter op tussen de ‘grijze’ banner massa.
  • Maak gebruik van geavanceerde doelgroeptargeting en rapportages dat in een oogopslag de resultaten van de campagnes laat zien en altijd up-to-date is.
  • Profiteer van de synergie van de andere producten die het Google Marketing Platform biedt. De platformen als Studio en Campaign Manager zijn naadloos op elkaar afgestemd en werken goed met elkaar samen. Hierdoor zorg je voor zuivere cijfers omdat bijvoorbeeld impressies en conversies niet dubbel worden gemeten.

divider

GAAN VOOR RESULTAAT

LATEN WE SAMEN IN JOUW UITDAGING DUIKEN!

Heb jij een gaaf idee bedacht, maar komt de uitwerking maar niet tot stand? Ben je benieuwd naar jouw online groeikansen? Heb je een uitdagende doelstelling? Wij bedenken digitale routes waarmee we online groei realiseren. Uiteraard kunnen we je ook helpen met het invulling geven aan deze route.

  • [mc4wp_form id=”527″]