Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Business

Mini strategie

Voor het starten van samenwerking tussen jou als bedrijf en ons als bureau is het van belang om gezamenlijk een goed startpunt te ontwikkelen. Dat wil zeggen dat we jouw organisatie goed leren kennen, dat we weten wie de doelgroep is en aan welke doelstellingen we gezamenlijk gaan werken. Op die manier weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten en hoe we bepaalde werkzaamheden gaan aanpakken.

Mini strategie

Wat is dat?

In de praktijk komt het wel eens voor dat we er in deze eerste fase achter komen dat we niet genoeg weten wie jij bent als bedrijf, waar je voor staat, wie je doelgroep is en hoe we haar kunnen bereiken en welke doelstellingen voor jou als organisatie belangrijk zijn. Als we hier tegenaan lopen bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk een ‘mini strategie’ uit te voeren en te ontwikkelen. Deze mini strategie heeft als doel om de essentiële zaken rondom jouw organisatie in kaart te brengen en vast te leggen zodat we samen een goed startpunt ontwikkelen en de basis voor een succesvolle inzet van online marketing wordt gelegd. Op die manier krijg jij duidelijke handvatten waar je verder mee kunt en is voor ons duidelijk hoe we jou als bedrijf op de kaart gaan zetten.

divider

De mini strategie heeft als doel om de essentiële zaken rondom jouw organisatie in kaart te brengen waardoor de basis voor een succesvolle inzet van online marketing wordt gelegd.

divider

Mini strategie

Hoe pakken we dat aan?

De weg naar online rendement!

Dat klinkt natuurlijk goed, maar wat betekent dat dan in de praktijk? We beginnen met een interactieve organisatie verkenning, waarin we jouw bedrijf gezamenlijk onder de loep nemen. Aanvullend voeren we onderzoek uit naar jouw doelgroep en brengen we in kaart wie deze doelgroep is, wat zij belangrijk vindt en hoe we haar kunnen bereiken. Verder onderzoeken we jouw marktpositie en analyseren we concurrenten: waarin ben jij anders en hoe kunnen we dat op de juiste manier communiceren en op een positieve manier benadrukken? Als resultaat ontwikkelen we een propositie en een bijbehorend merkverhaal, formuleren we doelstellingen en leveren we een helder plan van aanpak op. Zo weet jij precies wat je te doen staat en kunnen wij ook voor je aan de slag, we gaan dus samen aan de slag voor jouw bedrijf, op weg naar online rendement!

Kom eens langs

Kunnen we jou verder helpen?

Heb jij het idee dat jij wel wat hulp kunt gebruiken, maar is het uitvoeren van een Online Marketing Strategie of Propositie traject aan de grote kant? Juist dan helpen we je graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we leren je graag kennen.