Bureau Strak

Over Ons

Wij zijn Bureau Strak; echte digital natives, we ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha en valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt. Een pragmatische aanpak waar iedereen blij van wordt. Bedenken, beloven en doen. Sterke merken met online rendement. Dat is Bureau Strak. Op zoek naar een online marketing bureau met online rendement? Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

divider

We zijn full funnel gedreven

Bureau voor online rendement

Bureau Strak is gespecialiseerd in het maximaliseren van online rendement. Digitale strategen en marketeers in hart en nieren. We snappen wat de klant wil, waar ze naar op zoek is, maar bovenal hoe je haar moet bereiken. We vermarkten jouw product, dienst of organisatie met precisie.

Vanuit data en de ideale klantreis optimaliseren de specialisten van Bureau Strak jouw traffic en conversie. Om verbinding te realiseren tussen kanalen en tools, werken we vanuit multidisciplinaire teams die streven naar een hoog kwaliteitsniveau.

We werken onder andere voor Stella Fietsen, Pon, Somfy, GSMpunt.nl, Alleeninkt, Heuver, Qurios, Preston palace en Attractiepark Slagharen.

Bureau Strak is pragmatisch ingesteld met als doel samen online rendement behalen. Als we kansen zien, presenteren we die aan jou als klant. Met een groot scala aan tools zijn de resultaten van jouw website en campagnes goed te meten en is elke beslissing gestaafd.

Online helden

Ons team

Team met rugnummers

Drie teams met eigen experts

Team Business

De unit Business vormt het stevige fundament voor een samenwerking tussen Bureau Strak en jou als opdrachtgever. We geven je inzicht in je eigen organisatie, stellen heldere doelen op en beschrijven de doelgroep nauwkeurig. Vanuit de doelstellingen ontwikkelen we een strategie waarmee we zorg dragen voor een effectieve marktbenadering met als doel om online rendement te bewerkstelligen.

Team creative

De unit Creative ontwikkelt steengoede content voor alle touchpoints binnen de klantreis. We schrijven pakkende teksten, ontwikkelen passende visuals en zorgen er hiermee voor dat jouw klant zich aangesproken en begrepen voelt. Door de inzet van Creative hoef jij je geen zorgen meer te maken over de inzet van E-mail Marketing, Social Media Advertising en Social content beheer; dat verzorgen we graag en goed voor je.

Team performance

De unit Performance draagt zorg voor het inrichten en inzetten van de juiste kanalen, zodat jouw klant op het juiste moment wordt bereikt. Binnen deze discipline zetten we de kanalen SEA, SEO, CRO, Display Advertising succesvol in en zorgen we ervoor dat de meetbaarheid goed is ingericht. Alleen dan kunnen we doormeten wat de resultaten zijn van de inzet van campagnes en kunnen we tijdig bijsturen.

divider

Het bureau voor online rendement!

divider

GAAN VOOR RESULTAAT?

LATEN WE IN JOUW UITDAGING DUIKEN!

Heb jij een gaaf idee? Ben je benieuwd naar jouw groeikansen? Heb je een uitdagend groei doel? Of wil je met ons samenwerken? Wij bedenken digitale routes waarmee jij gaat winnen en helpen het bewandelen van deze route.

    • Na aanmelding ben je ingeschreven op de nieuwsbrief van Bureau Strak. Je ontvangt ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief in je inbox.