Bureau Strak

Over Ons

Bureau Strak. Hét bureau voor digitale marketing. Echte digital natives. We ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit.

Dit zijn wij

Bureau voor online rendement

Wij zijn Bureau Strak; echte digital natives, we ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha en valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt. Een pragmatische aanpak waar iedereen blij van wordt. Bedenken, beloven en doen. Sterke merken met online rendement. Dat is Bureau Strak. Op zoek naar een online marketing bureau met online rendement? Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

divider

Bureau Strak is gespecialiseerd in het maximaliseren van online rendement. Digitale strategen en marketeers in hart en nieren. We snappen wat de klant wil, waar ze naar op zoek is, maar bovenal hoe je haar moet bereiken. We vermarkten jouw product, dienst of organisatie met precisie.

Data, insights & creativiteit

"Waar wil jij over een jaar of over vijf jaar staan? Wat wil je wel, maar ook: wat wil je juist niet? Zo creëren we focus binnen het complexe digitale landschap"

Vanuit data en de ideale klantreis optimaliseren de specialisten van Bureau Strak jouw traffic en conversie. Om verbinding te realiseren tussen kanalen en tools, werken we vanuit multidisciplinaire teams die streven naar een hoog kwaliteitsniveau.

Bureau Strak is pragmatisch ingesteld met als doel samen online rendement behalen. Als we kansen zien, presenteren we die aan jou als klant. Met een groot scala aan tools zijn de resultaten van jouw website en campagnes goed te meten en is elke beslissing gestaafd.

divider

We werken onder andere voor Stella Fietsen, PON, MotoPort, AutoProfijt, Qurios, Gemeente Hardenberg, Preston Palace, Attractiepark Slagharen en Alleeninkt.nl

divider

Werkwijze

Team met rugnummers

Online rendement is het doel van iedere samenwerking, tussen Bureau Strak en jou als opdrachtgever. We pakken ieder vraagstuk op met een projectteam. Binnen het projectteam zijn experts actief vanuit drie disciplines.

Team

Business

De unit Business vormt het stevige fundament voor een samenwerking tussen Bureau Strak en jou als opdrachtgever. We geven je inzicht in je eigen organisatie, stellen heldere doelen op en beschrijven de doelgroep nauwkeurig. Vanuit de doelstellingen ontwikkelen we een strategie waarmee we zorg dragen voor een effectieve marktbenadering met als doel om online rendement te bewerkstelligen.

Team

Creative

De unit Creative ontwikkelt steengoede content voor alle touchpoints binnen de klantreis. We schrijven pakkende teksten, ontwikkelen passende visuals en zorgen er hiermee voor dat jouw klant zich aangesproken en begrepen voelt. Door de inzet van Creative hoef jij je geen zorgen meer te maken over de inzet van E-mail Marketing, Social Media Advertising en Social content beheer; dat verzorgen we graag en goed voor je.

Team

Performance

De unit Performance draagt zorg voor het inrichten en inzetten van de juiste kanalen, zodat jouw klant op het juiste moment wordt bereikt. Binnen deze discipline zetten we de kanalen SEA, SEO, CRO, Display Advertising succesvol in en zorgen we ervoor dat de meetbaarheid goed is ingericht. Alleen dan kunnen we doormeten wat de resultaten zijn van de inzet van campagnes en kunnen we tijdig bijsturen.

divider
divider

Het bureau voor online rendement!

divider