Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Maak kennis met

Lotte Vos

Nu, 16 jaar later, ben ik Digital Marketing Designer bij Bureau Strak!

Op 10-jarige leeftijd was ik al bezig met het ontwerpen van website layouts, het maken van geanimeerde buttons en het uitsnijden van beroemdheden om vervolgens een website header te maken. Ook hield ik van knutselen en tekenen. Toen ik naar de middelbare school ging, verloor ik deze interesse. Ik heb mij heel lang afgevraagd wat mijn passie was, tot ik weer in aanraking kwam met design. Nu, 16 jaar later, ben ik Digital Marketing Designer bij Bureau Strak!

ik wist het 100% zeker

Van je passie je baan maken

Na het afronden van mijn laatste studie ‘Digital Marketing Communication & Design’, ben ik sinds oktober 2021 werkzaam bij Bureau Strak. Ik heb meerdere studies afgerond die betrekking hadden op marketing en communicatie, maar wat er voor mij echt uitsprong was de digitale en creatieve kant van marketing. Ongeveer 4 jaar geleden begon ik in mijn eigen tijd met het ontwerpen van onder andere online en offline uitingen voor kleine ondernemers, of was ik bezig met toffe projecten vanuit mijn studies. Ook kwam ik er tijdens de gevolgde stages achter dat het creatief meedenken en het visualiseren van ideeën mijn sterkste kant was. Ik herontdekte mijn passie en het was voor mij belangrijk dat ik een rol zou vervullen waarbij ik marketing en design kon combineren. Ik kon niet echt een functie vinden waarbij ik dit kon uitvoeren, totdat ik op Instagram een gesponsord bericht voorbij zag komen voor de functie van Digital Marketing Designer bij Bureau Strak. Ik herkende mezelf direct in de functieomschrijving en wist dat dit precies was waarnaar ik opzoek was. Na het gesprek op het kantoor wist ik 100% zeker dat ik hier wilde werken en kreeg ik een paar dagen later gelukkig te horen dat ik was aangenomen!

Je kunt jezelf blijven uitdagen

Mijn rol bij Bureau Strak

Bij Bureau Strak houd ik mij bezig met het visualiseren van campagne concepten, vormgeven van campagnemateriaal en het optimaliseren van bestaand materiaal. Denk hierbij aan het ontwikkelen van organische en betaalde uitingen (zoals statische en geanimeerde banners), het designen van landingspagina’s, e-mail templates, presentaties, digitale documenten, infographics, processtromen en nog veel meer. Ook zie ik erop toe dat het design wordt doorgevoerd naar alle digitale kanalen. Ik sta te popelen om nog meer ervaring en kennis op te doen, aangezien er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van online marketing en design. Intern wordt er gewerkt met een T-shaped model waardoor je jezelf kunt blijven uitdagen. Dit model zorgt ervoor dat je nog meer kennis en ervaring op doet binnen het focusgebied van Creative. Ook is er op gebied van data steeds meer mogelijk en om dit te combineren met design is erg interessant!

fijne werksfeer en gezelligheid

Werken bij Bureau Strak

Wat ik prettig vind bij Bureau Strak is dat er een informele sfeer hangt, er nauw wordt samengewerkt, dat je jezelf kan zijn en dat je met collega’s kunt praten over gemeenschappelijke interesses. Tussen het harde werken door worden er grapjes gemaakt en dat maakt de sfeer op het kantoor fijn. Daarnaast staat iedereen altijd open voor gezelligheid of om eens serieus te sparren over ideeën.

Kennismaken?

Neem contact op

Heeft mijn verhaal jouw interesse gewekt en lijkt het je gaaf om deel uit te maken van ons team? Neem gerust contact met me op!

Lotte-Vos