Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Maak kennis met

Marije Veurink

Na een leuk sollicitatiegesprek en een case werd ik aangenomen, mijn carrière kon beginnen!

Sinds augustus 2015 werk ik bij Bureau Strak. Vanuit de opleiding Media, Informatie en Communicatie ben ik via via terecht gekomen bij Mart en Thomas. Bureau Strak bestond op dat moment 2 jaar en nog aan het begin van het succes. Ik kwam net van school, had dus niet veel ervaring, maar wilde wel erg graag aan de slag. Na een leuk sollicitatiegesprek en het maken van een case werd ik aangenomen. Mijn carrière kon beginnen! 

In het eerste jaar heb ik vooral veel geleerd van allerlei online marketing disciplines: het inrichten van de meetbaarheid via Google Analytics, inrichten van Google Ads campagnes en advertenties schrijven, het maken van creatives waarbij ik Illustrator en Photoshop onder de knie kreeg en het opzetten van social media campagnes.

Omdat we werken met het T-shape model, zorg je ervoor dat je jezelf altijd blijft ontwikkelen en uitdagen. Daarnaast draag je op deze manier bij aan onze doelstellingen als bureau. Dit maakt dat we als een hecht team samenwerken, omdat je heel bewust je eigen steentje bijdraagt.

Intensief contact met de klant

We maken van elke dag een feestje

Vanuit het T-shape model en mijn persoonlijke interesse, werd mijn focusgebied na twee jaar Creative. Ondertussen ben ik gegroeid naar de functie Unit Lead Creative. Ik zorg ervoor dat iedereen in mijn team zijn of haar werk goed kan doen, dat we kwalitatief werk leveren, dat klanten tevreden zijn en we vette, creatieve concepten op de plank leggen die aansluiten bij de propositie van de klant. 

Om dit uit te drukken in werkzaamheden kun je denken aan het ontwikkelen van een customer journey (van sessie tot uitwerking), ontwikkelen van een creatief concept, bepalen van de propositie en tone of voice van de klant. Daarnaast beoordeel ik creatives om ervoor te zorgen dat de prestaties hiervan zo goed mogelijk uitpakken. Wanneer de basis staat, zet ik de juiste lijnen uit naar mijn collega’s in het team Creative of Performance. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden heb ik intensief contact met de klant, wat mijn werk veelzijdig en leuk maakt. 

Binnenkort krijg ik er een rol bij, die van Client Manager. Het organiseren van projecten, contact onderhouden met de klant en zorgen dat ze tevreden zijn. Kortom: ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Bij Bureau Strak werken we onderling veel samen. We zijn open en eerlijk waardoor je veel van elkaar leert. Onze gezamenlijke interesses zoals sporten, borrelen en flauwe humor zorgen ervoor dat we van elke dag een feestje maken. Hierdoor zit ik nog steeds erg op mijn plek bij Bureau Strak. Ik kan eigenlijk ook totaal niet wachten tot we straks weer kunnen starten met onze teamuitjes! 

Kennismaken?

Neem contact op

Heeft mijn verhaal jouw interesse gewekt en lijkt het je gaaf om deel uit te maken van ons team? Neem gerust contact met me op!

marije-veurink