Van massa naar kassa

Haal meer uit e-mail marketing

Verstuur je regelmatig nieuwsbrieven en werk je bijvoorbeeld met laagdrempelige e-mailtools als Mailchimp of ActiveCampaign? En wil je tot wel 55% meer rendement halen uit e-mailmarketing? Een generiek verstuurde nieuwsbrief levert vaak weinig omzet op. De content is vaak algemeen en niet relevant voor de ontvanger. Dit kan slimmer, efficienter en vooral rendabeler. Start met personaliseren en automatiseren van jouw e-mailmarketing en biedt jouw doelgroep een perfecte klantervaring.

Bereik jouw doelgroep met content dat wel aansluit bij hun wensen en behoeften en behaal je een bewezen hogere conversie. 81% van de marketeers kiest al voor een gepersonaliseerde e-mailstrategie.

Groei met e-mailmarketing

Gebruik de juiste e-mailtool

Wil je groeien met e-mailmarketing, dan is het slim om jouw bestaande e-mailtool te heroverwegen. Kan jouw e-mailstrategie uitgevoerd worden met de tool die je nu gebruikt? Met e-mailtools als Mailchimp en ActiveCampaign kun je geen uitgebreide segmentaties maken om boodschappen echt één-op-één te personaliseren en de mogelijkheden van het automatiseren van campagnes zijn vaak beperkt. Ook opties voor het koppelen met andere systemen en opslaan van klantdata zijn beperkt. Daarnaast voldoen Mailchimp en ActiveCampaign mogelijk niet aan de AVG, extra reden dus om een overstap te heroverwegen naar een betrouwbare e-mailmarketing tool.

Professionele e-mailtools

Haal meer uit marketing automation

De inzet van e-mailmarketing & marketing automation wordt belangrijker bij steeds meer organisaties. E-mailmarketing is relatief goedkoop en boodschappen zijn 100% te personaliseren en automatiseren. Eén van de grote voordelen is dat je je e-mailmarketing automation tool kunt koppelen aan je webshop, CDP & CRM softwarepakketten, zodat je realtime klantdata kunt gebruiken voor je campagnes. Daarnaast bieden professionele tools mogelijkheden om kanalen als SMS, Whatsapp, social media, print & apps te koppelen. Dit maakt het mogelijk om met jouw doelgroep te communiceren via hun eigen voorkeurskanaal waardoor de kans op conversie wordt vergroot.

Ga voor resultaat

Meer rendement met marketing automation

Een professionele e-mailmarketing (automation) tool biedt tal van mogelijkheden op het gebied van koppelingen, dataverrijking, automatisering en personalisatie. Met de juiste inzet en strategie bereik je jouw doelgroep via hun eigen voorkeurskanaal, zoals e-mail, social media, app of SMS. Met een boodschap dat 100% is afgestemd op de unieke ontvanger zorg je voor meer rendement binnen jouw campagnes.

De inzet van marketing automation levert een aanzienlijke stijging op in engagementratio’s, opens en kliks, maar ook een bewezen stijging van de conversieratio en omzet (tot wel 55%!).

3. Meer rendement met marketing automation

Advies waarmee je aan de slag kunt

Vraag een kansen sessie aan!

Ben je benieuwd welke stappen jouw organisatie het beste kan ondernemen? Of welke kansen er liggen op het gebied van e-mailmarketing? Vraag vrijblijvend een 15 minuten kansen sessie aan en krijg advies op maat waarmee je direct aan de slag kunt!