Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

WEBINAR: E-mail marketing & business to business?

Segmentatie en e-mail marketing automation zijn de sleutel tot succes!

Vanuit ons partnership met Copernica wordt deze webinar georganiseerd, waarin we het onderwerp ‘Veel B2B organisaties laten kansen liggen op het gebied van e-mail marketing’ bespreken.

Webinar

Segmentatie en e-mail marketing automation zijn de sleutel tot succes voor B2B organisaties

Schrijf je in voor deze webinar en laat je inspireren om meer rendement uit jouw e-mailmarketing campagnes te halen!

Veel B2B organisaties laten kansen liggen op het gebied van e-mail marketing. De veelgehoorde uitdagingen binnen B2B marketing zijn:

  • marketing automation;
  • personalisatie in e-mail;
  • conversie (zowel offline als online).

Ben jij benieuwd welke groeikansen er zijn voor jouw organisatie? Om e-mailmarketing in te zetten als één van de best converterende kanalen, is een strategische inzet vanuit de klantpiramide het uitgangspunt. In deze webinar presenteert Bureau Strak cases die leiden tot succes. Je wordt meegenomen in de wereld van:

  • leads (kom in aanraking met jouw prospects);
  • retentie (klantwaarde verhogen);
  • klanten (her)activeren.

We nemen je mee in de wijze waarop segmentatie en marketing automation zorgen voor een relevante buyer journey.

De webinar vindt plaats op donderdag 22 april van 13.00 tot 14.00 uur.

Trotse partner

Copernica

De ESP Copernica is gespecialiseerd in e-mailmarketing. Met Copernica kun je nieuwsbrieven opstellen en versturen, maar ook gepersonaliseerde en geautomatiseerde campagnes. Voordelen van Copernica zijn de uitgebreide doelgroep segmentatie mogelijkheden, vele koppelingen met e-commerce systemen en een hoge en betrouwbare afleveringsgraad. Copernica biedt zowel een omgeving waarbij je geavanceerde HTML-templates kunt opbouwen, maar ook een drag and drop editor.