arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call

Website Migratie

Ben je van plan om je website te vernieuwen of over te stappen naar een ander platform? Dan is het van essentieel belang om een solide SEO-website migratieplan op te stellen en nauwlettend te volgen. Zo behoud je de opgebouwde autoriteitswaarde, voorkom je dat bezoekers op niet-bestaande pagina’s belanden, en minimaliseer je dips in organische zoekresultaten, of zelfs beter, verbeter je ze direct na de live-gang. Het zou zonde zijn om de waarde en resultaten die je hebt opgebouwd weg te gooien. Het opstellen van een goed doordacht migratieplan is de sleutel tot succes.

SEO-website migratieplan

In een SEO-website migratieplan behandelen we de volgende hoofdstukken:

  • Nulpunt van huidige resultaten: we beginnen met het evalueren van de huidige prestaties van je website.
  • SEO Technische Audit & Advies: een diepgaande technische audit helpt bij het identificeren en aanpakken van SEO-gerelateerde problemen.
  • Bijwerken en herzien van Zoekwoordonderzoek: we vernieuwen en herzien het zoekwoordonderzoek om te begrijpen hoe je doelgroep zoekt en welke termen ze gebruiken.
  • Bepalen van Contenthub en Contentmigratie: het bepalen van een contenthub en migratie van bestaande content.
  • Opstellen van Menustructuur en URL-structuur: we creëren een nieuwe menustructuur en URL-structuur met het oog op optimale gebruikerservaring.
  • Redirects Strategie en Uitvoering: een doordachte redirectstrategie zorgt ervoor dat bezoekers niet verdwalen op je nieuwe website.
  • Meta-tags en On-Page Optimalisatie: we optimaliseren meta-tags en on-page elementen voor zoekmachines.
  • Advies Productpresentatie en Canonical Tags: we geven advies over productpresentatie en implementeren canonical tags.
  • Backlinkprofiel: we beheren en behouden je waardevolle backlinkprofiel.

Begin met een sterke basis voor een succesvolle migratie.

Een website migreren is meer dan alleen redirects instellen. We beginnen met het opbouwen van een nieuw en solide contentfundament. Door middel van grondig zoekwoordonderzoek krijgen we inzicht in de zoekgewoonten van je doelgroep. Dit helpt ons niet alleen bij het bepalen van de ideale menustructuur, maar ook bij het creëren van waardevolle content voor je nieuwe website. Als je hulp nodig hebt bij dit proces, staan we graag voor je klaar.

Redirectstrategie

Redirectstrategie

Een goed doordachte redirectstrategie is van vitaal belang om je website en pagina’s in zoekmachines te behouden. We zorgen ervoor dat bezoekers niet op niet-bestaande pagina’s terechtkomen, wat de gebruikerservaring verbetert. Onze experts identificeren belangrijke pagina’s voor zowel zoekmachines als gebruikers en ontwikkelen een effectieve redirectstrategie op basis van gegevens uit verschillende bronnen.

Geavanceerde tracking met Google Tag Manager en GA4

Bij de live-gang van je nieuwe website is het cruciaal om de meetbaarheid opnieuw in te stellen. We implementeren uitgebreide tracking met behulp van Google Tag Manager (GTM) en Google Analytics 4 (GA4). Dit zorgt voor een gedetailleerd inzicht in belangrijke meetpunten en prestaties.

SEO Optimalisatie en Monitoring

Voor de live-gang voeren we een grondige SEO-check uit om ervoor te zorgen dat alles technisch en on-page naar wens is ingesteld. Na de live-gang houden we de SEO-resultaten nauwlettend in de gaten en reageren we snel op eventuele technische problemen of verschuivingen in de rankings.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daag ons uit!

Staat er een website migratie op de planning? Wij helpen je graag met de juiste voorbereidingen en begeleiden je bij een soepele overgang. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!