arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call

Onze disciplines

Om jouw groeidoelstellingen te verwezenlijken, benaderen we elk vraagstuk met een multidisciplinair team. Onze aanpak is pragmatisch en zorgt ervoor dat iedereen tevreden is. Wij beloven niet alleen, maar we maken het ook waar. We tackelen projecten vanuit de volgende disciplines:

Data & CRO

Met behulp van data creëren we een concurrentievoordeel in jouw marketingstrategie. Onze Marketing Intelligence combineert marketinggegevens, klantgegevens en marktgegevens. We optimaliseren jouw platform, sturen op cijfers en genereren een hoogwaardig online rendement met CRO-technieken. Onze aanpak is gebaseerd op data en analyses van jouw platform, campagnes en conversiestromen. We voorspellen, creëren en optimaliseren jouw groeiambities.

Paid Advertising

We bereiken jouw klanten op het juiste moment met de juiste boodschap via zoekmachine-adverteren, social media-adverteren, display-adverteren, videomarketing en programmatic advertising. We gebruiken meetbare resultaten om de inzet van kanalen continu te verbeteren.

SEO

We realiseren een optimale organische vindbaarheid op relevante zoektermen die overeenkomen met het zoekgedrag van jouw doelgroepen. We hanteren de volgende pijlers in elk project:

  • Techniek: We optimaliseren de technische aspecten van jouw website voor betere indexering door zoekmachines.
  • Autoriteit: We vergroten de autoriteit van jouw website door online PR en het verwerven van kwalitatieve backlinks.
  • Content: We creëren relevante en hoogwaardige content die aansluit bij de zoekintentie van gebruikers.
  • UX: We zorgen voor een optimale gebruikerservaring op jouw website met intuïtieve navigatie, snelle laadtijden en aantrekkelijk design.

Automation

Bereik conversiegroei met slimme data en technologie. Met marketingautomatisering koppelen we jouw marketingkanalen en voeden deze met data. Dit stelt je in staat om doelgroepen effectiever te segmenteren en deze groepen via verschillende kanalen te bereiken met persoonlijke content. Marketingautomatisering helpt om online marketing effectiever, efficiënter en vooral relevanter te maken. Personalisatie is hierbij een sleutelwoord. We personaliseren de touchpoints in de buyer journey van nieuwe en bestaande klanten, waardoor we unieke, persoonlijke content aanbieden aan elke gebruiker. Hierdoor krijg je volledige controle over de hele klantreis.

Content & Design

We binden klanten met uitstekende content en visuals die gericht zijn op alle touchpoints van de customer journey. Het creëren van hoogwaardige content is een van de kernpunten om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep een positieve indruk krijgt van jouw bedrijf. Onze contentmarketeers staan klaar om teksten te schrijven, online advertenties te ontwerpen en e-mails en social media-content te ontwikkelen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar zie jij kansen of uitdagingen?

Ben je benieuwd naar jouw online groeikansen? Heb je een uitdagende doelstelling? Wij bedenken digitale routes waarmee we online groei realiseren. Samen gaan we in gesprek hoe we deze plannen kunnen realiseren.