arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call

Partners & Certificaten

In de snel evoluerende online wereld is het gebruik van geavanceerde tooling essentieel om concurrentievoordeel te behalen en je boodschap effectief over te brengen aan je doelgroep. Er zijn verschillende krachtige instrumenten beschikbaar waarmee we jou helpen om jouw strategieën te optimaliseren en resultaten te verbeteren. We lichten er graag een paar uit.

Of je nu wilt focussen op producten met een hoge marge, adverteren met enkel voorraadartikelen, of je producten wilt verspreiden over meer dan 2500 vergelijkingssites, Channable biedt de ideale oplossing voor feed management. Met Channable kun je je productaanbod moeiteloos integreren op verschillende platforms.

Deployteq (voorheen bekend als CanopyDeploy) is dé nummer 1 all-in-one marketing automation tool in Nederland. Het blinkt vooral uit in e-mailmarketing en marketing automation. Dit krachtige platform stelt je in staat om hyperpersoonlijke boodschappen op het juiste moment naar de juiste doelgroep te sturen, waardoor je e-mailmarketing naar een hoger niveau tilt en innovatieve omnichannel campagnes kunt opzetten.

Voor webshops is zijn de marketing tools van Google de ultieme tools om producten effectief te promoten en verkopen te stimuleren via de zoekresultaten van Google. Met Google Shopping kun je je volledige assortiment inclusief producttitels, afbeeldingen en prijzen rechtstreeks aan potentiële klanten presenteren. Het is de sleutel tot online zichtbaarheid en succes in e-commerce.

In deze dynamische digitale wereld is de juiste online marketing tooling van onschatbare waarde om je merk naar nieuwe hoogten te tillen en je doelen te bereiken. Onderstaand vind je een greep uit meer tools die we kunnen en mogen inzetten. Bij het selecteren van de juiste tools kiezen we altijd voor de best of breed approach. Dit houdt in dat we de tools selecteren die het beste aansluiten bij jouw marketingvraagstuk.