Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Wij zijn expert in

SEO

Binnen onze discipline SEO werken we vanuit de vier belangrijkste pijlers: Techniek, Autoriteit, Content en UX. Door deze pijlers optimaal in te richten en continu te optimaliseren, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf organisch vindbaar wordt op de juiste zoektermen met de juiste intentie. We bieden advies met betrekking tot de techniek op jouw website, zorgen ervoor dat de populariteit stijgt door elementen op jouw website zo in te richten dat Google ze goed kan scannen. Samen met de discipline Content & Design schrijven we teksten die bijdragen aan de vindbaarheid en de verkoop van jouw producten of diensten.

Expert in

SEO Consultancy

De vier pijlers van zoekmachine optimalisatie zijn techniek, populariteit, content en UX. Maar wat houdt dit specifiek voor jouw situatie in? En stel dat je zelf een SEO of content marketeer in huis hebt, maar je hebt nog wel extra ondersteuning nodig? Dan is SEO consultancy een uitkomst voor jouw situatie. Wij helpen jou en jouw specialisten met SEO vraagstukken.

Expert in

Zoekwoordonderzoek

Voordat je start met het verbeteren van je organische vindbaarheid (SEO) of de inzet van Google Ads (SEA) is het van belang om inzicht te krijgen op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt rondom jouw producten of diensten. Dit doen we door het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek. Het doel van een zoekwoordonderzoek is het beter begrijpen van je doelgroep en onderzoeken hoe jouw doelgroep zoekt op jouw producten en/of diensten. Zo kun je hier met de juiste content en de juiste kanalen op inspelen.

Expert in

Menustructuur Advies

User Experience (UX) is een van de belangrijke peilers van SEO. Een onderdeel van een goede UX is een goede menustructuur. Logische flows, logische hiërarchie en woorden die voor de gebruiker logisch zijn. Onze SEO experts kunnen je helpen met een optimaal menustructuur advies. Een advies o.b.v. een zoekwoordonderzoek, UX expert review en SEO expertise.

Expert in

SEO strategie

Stel dat je zelf online marketeers in dienst hebt of dat je zelf een online marketeer bent. Echter is SEO maar een klein onderdeel van het werk en ontbreekt daar een goed plan voor de lange termijn. SEO is namelijk een ‘long term game’. Onze SEO specialisten helpen dan graag met een SEO strategie of SEO roadmap om jou de komende maanden en jaren organisch te laten groeien.

Expert in

Technische, content, autoriteit & UX Audit

De populariteit van je website of webshop is meer dan het aantal bezoekers op jouw platform. Google beoordeeld je website onder andere met het EAT principe. Onze experts helpen jou met een audit op het gebied van techniek, user experience, content en autoriteit. Een complete SEO audit om jouw website beter organisch te laten ranken en beter te laten functioneren.

Expert in

Website migratie begeleiding

Ben jij bezig met het vernieuwen van je website en gaat jouw website binnenkort over naar een ander platform? Dan is het van belang om goede voorbereidingen te treffen. Zo behoud je de opgebouwde waarde van jouw website en ontwikkel je een goede SEO basis. Het is immers zonde om de waarde die je reeds hebt opgebouwd ‘weg te gooien’.

Uitgelichte case

Innovatie in het dealernetwerk

Door online marketing kennis over te dragen aan de Somfy Expert Dealers, kunnen zij op hun beurt de gewenste doelgroepen via het online kanaal bereiken. Eén van deze belangrijke ontwikkelingen binnen het digitale landschap is de inzet van content, zoals; copywriting, storytelling, social media berichten, SEO-teksten en ga zo maar door. Talloze vormen van content die zorgen voor het bereiken, binden en behouden van de doelgroep.

WAAR ZIE JIJ KANSEN OF UITDAGINGEN?

DEEL ZE MET ONS

Ben je benieuwd naar jouw online groeikansen? Heb je een uitdagende doelstelling? Wij bedenken digitale routes waarmee we online groei realiseren. Samen gaan we in gesprek hoe we deze plannen kunnen realiseren.