arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call

E-commerce

Bureau Strak biedt een uitgebreide ondersteuning voor verschillende aspecten van e-commerce. We werken samen met jou om je zakelijke doelstellingen te vertalen naar concrete digitale doelstellingen. Elk marketingkanaal krijgt specifieke doelen en KPI’s die gebaseerd zijn op het bereiken van jouw ambities. Dit geeft richting aan je marketingteam en zorgt voor een duidelijk focuspunt. We realiseren groei voor e-commerce bedrijven door data en emotie te combineren. We sturen niet op onderbuikgevoelens, maar optimaliseren rendement door te vertrouwen op inzichten en verkoopprincipes te integreren in campagnes.

Data en Inzichten

We helpen je bij het verzamelen, koppelen en analyseren van data. Deze data gebruiken we om het gedrag van je klanten te voorspellen en op basis van deze slimme data, campagnes op te zetten. Met Marketing Intelligentie combineren we marketingdata, klantdata en marktdata om je platform te optimaliseren. We sturen op basis van cijfers en streven naar een hoogwaardig online rendement met behulp van conversie-optimalisatietechnieken (CRO).

Automation en personalisatie

Automation en Personalisatie

We implementeren personalisatie in de gehele customer journey van je klanten met behulp van slimme technieken en data. Marketing automation koppelt je marketingkanalen en voedt ze met data, waardoor je effectievere doelgroepsegmentatie kunt uitvoeren en deze groepen via verschillende kanalen kunt bereiken met gepersonaliseerde content. Marketing automation helpt bij het inzetten van effectievere, efficiëntere en relevantere online marketing.

Performance Marketing

Performance Marketing

We helpen je jouw klanten op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken via verschillende kanalen zoals Search Engine Advertising (SEA), Social Media Advertising, Display Advertising, Video Marketing en Programmatic Advertising. Door het succesvol inzetten van meetbare kanalen kun je voortdurend je resultaten verbeteren. We streven naar het verbeteren van jouw Return on Ad Spend (ROAS), Profit on Ad Spend (POAS) en klantwaarde.

Conversie-optimalisatie

Conversie-optimalisatie is essentieel voor explosieve groei, vooral als digitaal een fundament is voor jouw businessmodel. Het stelt je in staat om het maximale uit je marketingbudget te halen, met lagere kosten per conversie en een hoger en duurzamer rendement op je platform. We werken samen om knelpunten in het aankoopproces weg te nemen en een naadloze en overtuigende online koopervaring te creëren.

Feed based marketing

Feed Based Marketing

Feed-based marketing is onmisbaar in de wereld van online marketing vanwege de fluctuerende voorraden en prijzen. We helpen je een geoptimaliseerde productfeed te creëren die voldoet aan de specificaties van verschillende kanalen, zoals Google Shopping, Amazon en Bol.com. Dit zorgt ervoor dat je de grootste impact kunt genereren met minimale kosten, bijvoorbeeld door alleen de best verkochte producten of producten met hoge marges te adverteren.

Google Ad
Case GSMpunt.nl

Het inzichtelijk maken van groeikansen

Bij GSMpunt.nl streven ze ernaar om het merendeel van onze ontwikkelings- en marketingwerkzaamheden intern uit te voeren. Onze uitdaging was om het Google Ads-account te optimaliseren en te herstructureren, zodat GSMpunt.nl weer volledige controle kregen over hun campagnes, resultaten en sturing. Benieuwd hoe we dit hebben aangepakt? Je leest het in deze case!

Samen werken aan online rendement.

Jouw contactpersoon

Daag ons uit!

Ben je benieuwd naar jouw online groeikansen? Heb je een uitdagende doelstelling? Wij bedenken digitale routes waarmee we online groei realiseren. Samen gaan we in gesprek hoe we deze plannen kunnen realiseren.