Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Wij zijn expert in

Marketing automation

Vanuit deze discipline maken we slim gebruik van data en technologie om conversiegroei te realiseren. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van personalisatie. We personaliseren de touchpoints binnen de buyer journey van nieuwe en bestaande klanten. Hierdoor zorgen we ervoor dat we unieke, persoonlijke content aanbieden per gebruiker en jij grip krijgt op de hele journey van jouw (potentiële) klant. Dit kunnen we realiseren door middel van een Customer Data Platform (CDP). Dit is een softwareprogramma dat klantdata vanuit meerdere bronnen centraliseert. Zo ontstaat er een 360 graden profiel van iedere gebruiker. Door alle databronnen met elkaar te koppelen en te bundelen tot één geheel, kunnen er analyses in een CDP uitgevoerd worden om zo toekomstig gedrag te voorspellen, zoals de mate van aankoopbereidheid. Dit geeft veel inzicht in de toekomst, denk dan bijvoorbeeld aan inkoop of kosten en opbrengsten.

Expert in

Marketing automation

Met marketing automation worden jouw marketing kanalen aan elkaar gekoppeld en gevoed vanuit data. Dit leidt ertoe dat jij vanuit data effectiever doelgroepen kan segmenteren en deze groepen via verschillende kanalen kan bereiken met persoonlijke content. Hierbij kun je denken aan kanalen zoals Facebook, Google Ads, E-mail en website content. Marketing automation helpt jouw marketeers om effectievere, efficiëntere en vooral relevantere online marketing in te zetten.

Expert in

(Dynamische) e-mailmarketing

E-mail is wellicht een van de oudste marketingtechnieken, maar nog steeds een populair en vooral heel krachtig communicatiekanaal. Met e-mailmarketing verstuur je relevante e-mails naar jouw doelgroep. Een bekend voorbeeld hiervan is dat je een nieuwsbrief verstuurd naar klanten of geïnteresseerden met informatie over jouw producten en diensten. Maar je kunt ook uitbreiden met een ‘verlaten winkelwagen’ flow of gepersonaliseerd aanbod te tonen in e-mails zelf. Denk ook aan geheel geautomatiseerde contactmomenten. Met e-mailmarketing kun je alle kanten op voor conversie (aankopen), upsell, 360 graden kantprofielen en loyaliteitsprogramma’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Expert in

Training DeployTeq

Deployteq (voorheen CanopyDeploy) is de nummer 1 all-in-one marketing automation tool in Nederland en is specialist en toonaangevend in e-mail marketing & marketing automation. De kracht van dit platform is het uitsturen van hyper persoonlijke boodschappen op het juiste moment naar de juiste doelgroep. Door middel van een training van onze gecertificeerde specialisten til jij e-mailmarketing naar een hoger niveau en weet je hoe je innovatieve omnichannel campagnes inricht.

Expert in

Inrichten ESP & ontwikkeling e-mailtemplate

Op het juiste moment de juiste boodschap tonen aan jouw doelgroep. Dat klinkt misschien als een lastige opgave, maar met de juiste inzet dichterbij dan je denkt! Met marketing automation zorg je ervoor dat jouw doelgroep geautomatiseerd persoonlijke boodschappen ontvangt en dat je prospects en klanten begeleidt bij hun aankoopproces. Bijvoorbeeld via e-mail, social media of app. Wij helpen graag met het inrichten van jouw email service provider (ESP) en de ontwikkeling van converterende e-mailtemplates.

Expert in

Inrichting Automatische E-mailflows

Wil je als organisatie 1-op-1 communicatie realiseren met gepersonaliseerde campagnes en segmentatie? Dan is het slim om databronnen te koppelen en data te verrijken van jouw doelgroep. Onder andere het gedrag, interesses, aankoophistorie en andere relevante gegevens van jouw doelgroep neem je mee. Met deze gegevens kun je geheel geautomatiseerde en gepersonaliseerde online campagnes inrichten via onder andere e-mail, Google Ads, social media en website content. Met automatische e-mailflows optimaliseer je de customer journey van jouw organisatie.

Expert in

Customer Data Platform (CDP)

E-mail is vandaag de dag het kanaal waarmee je als organisatie op een persoonlijke manier contact kunt hebben én onderhouden met jouw doelgroep. E-mail is één van de best converterende kanalen naast social media, SEA en SEO. Daarnaast is e-mail in verhouding een goedkoop kanaal naast adverteren in Google of via social media. E-mailmarketing gaat veel verder dan het enkel versturen van nieuwsbrieven. Ook automatische en gepersonaliseerde e-mailcampagnes vallen hieronder.

Uitgelichte case

Meer kwalitatieve leads met een koppeling tussen meta & deployteq

Met een koppeling tussen het e-mailmarketing automation platform Deployteq en de platformen van Meta (Facebook en Instagram) worden leads direct opgevolgd. Het doel is het verhogen van het aantal kwalitatieve leads en meer conversies. Zorgt de koppeling daadwerkelijk voor meer kwalitatieve leads? En wat levert het nu echt op? Je leest het in deze case!

WAAR ZIE JIJ KANSEN OF UITDAGINGEN?

DEEL ZE MET ONS

Ben je benieuwd naar jouw online groeikansen? Heb je een uitdagende doelstelling? Wij bedenken digitale routes waarmee we online groei realiseren. Samen gaan we in gesprek hoe we deze plannen kunnen realiseren.