arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call

Content & Design

De discipline content & design ontwikkelt steengoede content voor alle touchpoints binnen de klantreis. We schrijven pakkende teksten, ontwikkelen passende visuals en zorgen er hiermee voor dat jouw klant zich aangesproken en begrepen voelt. Door de inzet van content & design hoef jij je geen zorgen meer te maken over de invulling van jouw campagnes over de hele funnel. Ons team beheert jouw social media content of de content op je website zodat alles in één lijn ligt met elkaar.

Copywriting

Copywriting

Teksten schrijven. Gesneden koek. Maar, zijn ze boeiend genoeg om je doelgroep te raken, vast te houden en te laten converteren? Een tekst zonder strategie en structuur zorgt niet voor rendement; hoe goed de inhoud ook is. Voor een renderende tekst moet je een niveau dieper. Het moet raken. Het moet boeien. Het moet werven.

Campagne concept

Banner hier, advertentie daar. We worden overspoeld met reclame. Dag in, dag uit. Een uitdaging voor ons marketeers, want hoe val je op tussen alle anderen? Hoe vind je die vonk? Hoe vind je dat gevoel van: Ja, dit is het. Hoe? Een campagneconcept. In een campagneconcept gaan we van verhaal, naar concept, naar campagne. Van begin tot eind met een duidelijke stip op de horizon: rendement.

Campagne visualisatie

Campagne Visualisatie

Je hebt een boodschap. Een haakje. Een schot in de roos. Maar, hoe zorg je ervoor dat het je doelgroep raakt en boeit? Dat doe je met een strategische campagne visualisatie. Bij het zien van een campagne maakt je doelgroep in een split second de beslissing: kijken of scrollen. Dankzij ons visueel ingestelde brein is de look en feel essentieel. Het design moet opvallen, aanspreken en intrigeren. Door data en emotie te combineren, werken we structureel naar de stip op de horizon: online rendement.

Golden circle

Brand Sprint

Of je nu een nieuw merk wilt lanceren, de propositie van je bestaande merk wilt herontwikkelen, of jouw groeiende organisatie op één lijn wilt krijgen, een Brand Sprint is jouw kompas voor de juiste stappen naar groei. Experts beamen dat bedrijven met een kraakhelder merk en een eerlijke, duidelijke propositie significant meer succes boeken dan hun concurrenten.

Content Marketing

Contentmarketing is de kern van marketing. Het is de boodschap, de look & feel en de identiteit. Het is het merk. Want overal waar je aanwezig bent, heb je inhoud nodig. Content is die inhoud. Het is wat je voorschotelt aan je doelgroep. Van social media posts tot podcasts. En van grootschalige campagnes tot korte intro teksten als deze. Content marketing is te definiëren als: alle inhoud die je creëert en via een medium beschikbaar stelt. Maar, hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat content je helpt bij het bereiken van de doelstellingen?

Het team dat voor je klaar staat

Lotte Vos
Digital Marketing Designer
Madée Reinerink
E-mail & Content Marketeer
Jelle Dorman
Campaign Manager
Daphne Eshuis
Digitaal Talent
Lotte Vos
Digital Marketing Designer
Madée Reinerink
E-mail & Content Marketeer
Jelle Dorman
Campaign Manager
Daphne Eshuis
Digitaal Talent
Case Morrenhof-Jansen

Employer Branding voor de werving van nieuwe werknemers

Morrenhof-Jansen maakt elk jaar een groei door, hierdoor zijn ze continu op zoek naar personeel. Door de krapte in de markt is het lastig om aan bekwaam personeel te komen. Ze ondervonden dat het via traditionele kanalen lastig is om de juiste kandidaten te vinden. Vandaar dat we zijn gestart met een employer branding campagne.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daag ons uit!

Ben je benieuwd naar jouw online groeikansen? Heb je een uitdagende doelstelling? Wij bedenken digitale routes waarmee we online groei realiseren. Samen gaan we in gesprek hoe we deze plannen kunnen realiseren.