arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call

Menustructuur advies

Wil jij organisch beter vindbaar worden? Of het nu gaat om een nieuwe website bouwen, het versterken van jouw organische vindbaarheid, of het perfectioneren van jouw menustructuur, wij helpen jou graag bij het leggen van een stevig fundament.

Waarom advies over jouw menustructuur?

Een menustructuur gaat verder dan alleen zichtbare ‘links’. We onderzoeken welke zoekwoorden het meeste impact hebben. We bepalen de onderlinge relaties tussen de pagina’s en geven jou advies over hoe Google jouw website het beste kan indexeren en hoe deze gebruiksvriendelijk kan zijn voor jouw bezoekers. Een goede menustructuur opzetten is complexer dan het lijkt. Enerzijds moet je de juiste zoektermen gebruiken waar mensen naar zoeken, anderzijds wil je ook het volledige verhaal van jouw organisatie vertellen. En dan heb je nog te maken met jouw bezoekers, die op een logische en intu├»tieve manier willen navigeren om de antwoorden te vinden die ze zoeken. Gebruikerservaring (UX), zoekmachineoptimalisatie (SEO) en branding komen samen in jouw menustructuur. Dus, zo eenvoudig als slechts een paar woorden in de bovenste balk van jouw website is het niet.

De voordelen van een goed fundament

Een goede menustructuur gaat verder dan alleen maar navigatie. Het is de sleutel tot online succes en vindbaarheid. Onze bewezen aanpak legt een goed fundament dat leidt tot succes, zowel voor zoekmachines als voor jouw bezoekers.

De positie van jouw website in de zoekresultaten van Google bepaalt of mensen jouw website wel of niet bezoeken. De meeste mensen kijken namelijk niet verder dan de eerste 10 zoekresultaten. Dus, je moet sowieso in de eerste 10 resultaten verschijnen. Om dit te bereiken is SEO erg belangrijk, en een van die aspecten is de technische kant van jouw website.

De menustructuur van jouw website speelt hierbij een grote rol. Dit omvat niet alleen het hoofdmenu, maar ook de algehele structuur van de website. Bovendien is een goede structuur belangrijk voor jouw bezoekers. Het moet een logisch pad bieden, zodat ze niet van de ene pagina naar de andere worden gestuurd. Een sterke menustructuur helpt jouw bezoekers om gemakkelijk te navigeren en snel conversies te bereiken. Ook helpt het Google om jouw website beter te beoordelen en hoger in de zoekresultaten te plaatsen. Kortom, dankzij een goede menustructuur win jij.

Menustructuur

Stappenplan voor jouw menustructuur:

  • Analyse van jouw huidige menustructuur: We evalueren de resultaten van jouw huidige menustructuur, zowel op het gebied van zoekmachineposities als gebruiksvriendelijkheid.
  • Zoekwoordenonderzoek: We beginnen met een diepgaand onderzoek naar de meest relevante zoekwoorden waar jouw doelgroep naar zoekt.
  • Menustructuuradvies: Met ons gedegen advies kun jij zelf aan de slag om de structuur te implementeren. Uiteraard staan we ook klaar om jou te ondersteunen bij de implementatie.
Contact opnemen

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daag ons uit!

Begin vandaag nog met een Menustructuur advies en zet een grote stap vooruit in je marketingprestaties.