Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Bureau Strak breidt management team uit om groei te continueren

Om de groeiambities van onze klanten waar te kunnen maken, is de dienstverlening van Bureau Strak in de afgelopen jaren behoorlijk verbreed en verdiept. Op deze wijze kunnen we de groeiplannen van klanten waarmaken vanuit de volledige marketing funnel. Op dit moment bedienen we onze klanten vanuit de volgende disciplines: Strategie, Data & CRO, Content & Design, Paid advertising, SEO en Marketing Automation. Om de kwaliteit te waarborgen, verder te innoveren en de groei te continueren breiden we het managementteam uit om onze slagkracht verder te vergroten.

divider

Management Team Bureau Strak
Van links naar rechts: Martin Douw, Mart Hamhuis, Marije Veurink & Thomas Pastink

De volgende stap van het bureau
Voor de directie Thomas Pastink en Mart Hamhuis is deze organisatiewijziging een belangrijke stap om een nieuwe groeifase in te gaan. “Oog voor persoonlijke ontwikkeling en het innoveren van de dienstverlening zijn belangrijke factoren voor de groei van het bureau en de kwaliteit van onze dienstverlening. Door Martin Douw en Marije Veurink toe te laten treden tot het management team geven we een gedegen invulling aan deze factoren.” Martin en Marije zijn bekende gezichten voor zowel de klanten als collega’s. Martin is dit jaar 10 jaar actief voor Bureau Strak en Marije werkt bijna 8 jaar bij Bureau Strak.

Martin aan het woord
Martin Douw - Buraeu Strak

Martin gaat zich binnen het management team focussen op Research & Development. “We staan voor aantoonbare kwaliteit. Daarbij vinden we het belangrijk dat we het elke dag beter doen dan de dag ervoor. We werken data- en resultaatgericht. Door de continu veranderende markt vanuit technische ontwikkelingen en privacy vraagstukken, dienen we onze dienstverlening blijvend te innoveren. Mijn rol als MT lid is om onze dienstverlening structureel te verbeteren, klantvraagstukken methodisch aan te vliegen en te zorgen voor nog meer synergie tussen de disciplines.”

Marije aan het woord
Marije Veuriink - Buraeu Strak

Marije haar portefeuille binnen het management team is gericht op HRM en cultuur. “Om invulling te geven aan de ambities van het bureau gaat het in de aankomende jaren nog belangrijker worden om bezig te zijn met de persoonlijke ontwikkeling van het team en het aantrekken van de juiste collega’s. We streven ernaar om één van de beste werkgevers te zijn in de regio. Werkgeluk, een goede sfeer en persoonlijke gedrevenheid gaan hand in hand bij Bureau Strak.”

Over Bureau Strak
Bureau Strak is hét bureau voor online rendement. Echte digital natives, we ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha en valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt. Een pragmatische aanpak waar iedereen blij van wordt. Bedenken, beloven en doen. Sterke merken met online rendement. We werken voor toonaangevende klanten zoals: Stella, Emil Frey, Hilding Anders, Somfy, JB Inflatables, Team ITG, Muntstad, Preston Palace en Pala Holding (BMW & MINI). Dat is Bureau Strak.

divider