arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call

Bureau Strak nu ook Deployteq partner

Wij hebben fantastisch nieuws! Wij zijn resell-partner van e-mailmarketing en marketing automation platform Deployteq (voorheen Canopy Deploy). Met de inzet van Deployteq gaan wij onze klanten verder helpen een ‘next step’ te zetten op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Door de kracht van Deployteq krijgen we meer inzicht in klantgedrag en kunnen we onze klanten helpen meer te bereiken op het gebied van gepersonaliseerde communicatie, automation, conversie en klantloyaliteit.

Marketing Automation

E-mailmarketing & marketing automation platform

Deployteq is de meest complete software voor e-mailmarketing en marketing automation en daarmee zijn ze marktleider in Nederland. Met Deployteq kun je o.a. volledig gepersonaliseerde campagnes opzetten, (complexe) geautomatiseerde campagneflows inrichten, resultaten analyseren in een realtime dashboard en landingspagina’s, formulieren en e-mails met een flexibele drag & drop editor maken. Je hebt de mogelijkheid om meerdere kanalen in te zetten, zoals e-mail, retargeting via Facebook, Mobile App (push notifications, in-app messaging en mobile inbox), print en SMS. Zo kun je je doelgroep nog beter targeten en relevante content per kanaal bieden. Deployteq is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je jouw e-mailmarketing (automation) naar een hoger niveau tilt. Met Deployteq kun je alle kanten op!

Waarom Deployteq?

Til marketing automation naar een hoger niveau

  • Het platform is gebruiksvriendelijk en je hebt geen technische kennis nodig;
  • Het platform staat garant voor een uitstekende reputatie met een gemiddelde deliverability van 99,77%;
  • Veel mogelijkheden op het gebied van marketing automation en personalisatie;
  • Het platform is naast text en HTML ook AMP compatible;
  • Ruime keuze uit additionele modules, zoals interactieve mogelijkheden (bijvoorbeeld timers, tooltips en een image gallery);
  • Deployteq is te koppelen met vele bronnen, zoals een webshop, CRM, ERP en DMP;
  • Deployteq is een volledig Nederlands product en AVG-compliant;
  • Deployteq is een innovatief platform en altijd up-to-date met de nieuwste features.

Met Deployteq kun je alle kanten op

Wij zijn resell-partner van Deployteq en dit houdt in dat wij je helpen om het platform zo optimaal mogelijk in te richten zodat je aan de slag kunt. Wij zetten een eigen omgeving en e-mailtemplate(s) voor je klaar, wij richten de database voor je in en zo nodig koppelen wij diverse databronnen. Ook kunnen wij (automatische) e-mail/marketing automation campagnes voor je inrichten en je verder helpen bij het opzetten van een strategie. Uiteraard zorgen we ervoor dat je het platform goed leert kennen en ondersteunen wij je bij vragen. Naast Deployteq werken we ook met Pardot, Mailchimp en Copernica. Meer weten? Lees meer over onze e-mailmarketing diensten.

Wil je weten of Deployteq voor jouw organisatie geschikt is of wil je een vrijblijvende demo? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze Newsflash.

"*" geeft vereiste velden aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte van wat we doen bij Bureau Strak.