Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Het ontmoetingsplatform voor digital commerce

Webwinkel Vakdagen

Zeg je e-commerce, dan zeg je Webwinkel Vakdagen. En zeg je online rendement, dan zeg je Bureau Strak. Daarom zijn wij dit jaar aanwezig op hét ontmoetingsplatform voor de digital commerce branche. Je vindt ons op de stand van onze partner Deployteq.

Jelle Dorman

10 maart 2023

3 minuten leestijd

Wij zijn door Deployteq uitgenodigd om de bezoekers vanuit ons partnership mee te nemen in de wereld van marketing automation. Dankzij ons brede online marketing expertise slaan we de brug naar online kanalen, voor een complete omnichannel benadering! Je vindt ons 29 & 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht op de stand van onze partner Deployteq (standnr: 144).

Op de stand van Deployteq vind je naast hun specialisten ook een drietal partners: Clever Strategy, LevelUp en natuurlijk Bureau Strak!

Team Bureau Strak staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Zien we je daar?

informatie-webwinkelvakdagen
divider

Deployteq is als een LEGO-set voor marketing automation: de enige beperking is je eigen creativiteit.

divider

Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen (kort: WWVD) zijn al meer dan 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. De Jaarbeurs Utrecht is 29 & 30 maart dan ook de plek om inzichten en inspiratie op te doen. Op de beurs vind je inspirerende sprekers, relevante thema’s en exposanten over de hele breedte van de digital commerce.

Hyper-personalisatie

Meer over Deployteq

Deployteq (voorheen CanopyDeploy) is de nummer 1 all-in-one marketing automation tool in Nederland en is specialist en toonaangevend in e-mail marketing & marketing automation. De kracht van dit platform is het uitsturen van hyper persoonlijke boodschappen op het juiste moment naar de juiste doelgroep. Met dit slimme platform til jij e-mailmarketing naar een hoger niveau en richt je innovatieve omnichannel campagnes in.

Bureau Strak is de Highest Riser!

Tijdens het Deployteq Partner-event hebben wij samen met Webstores Digital Partner de Highest Riser Award in ontvangst mogen nemen. Deze award wordt uitgereikt aan de partner die het hardst gegroeid is.