arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call

Canopdeploy gaat verder als Deployteq

CanopyDeploy heeft aangekondigd de reis verder voort te zetten als Deployteq. De aankomende jaren willen ze zich focussen op de groei en innovatie van het platform. Een onderdeel hiervan is een vernieuwde naam en stijl. Benieuwd wat deze verandering allemaal gaat betekenen?

Clang, CanopyDeploy, Deployteq?

Clang, CanopyDeploy en nu Deployteq zijn de namen die je hoort als het gaat om dé Nederlandse nummer 1 in e-mail marketing & automation. In februari 2021 is de naam veranderd van Clang naar CanopyDeploy. Reden hiervoor destijds was dat het marketingbureau e-Village verder ging onder de naam TeamITG en dat hun e-mailmarketing platform Clang verder ging onder de naam CanopyDeploy. Nu medio november gaat CanopyDeploy verder onder de naam Deployteq. Dit om meer nadruk te leggen op technologie en innovatie, die door iedereen in te gebruiken is.

Waarom Deployteq?

De naam Deployteq bestaat uit twee delen: ‘deploy‘ en ‘teq‘. ‘Deploy’ staat voor het uitvoeren en verzenden van berichten via het marketing automation platform. Het maakt daarbij niet uit of dat is met een e-mail, een complexe automatische campagne, app-bericht, SMS, Whatsappbericht, social media Ads of welk type dan ook. Wat het platform zo uniek maakt is de technologie. Vandaar dat er gekozen is om ’teq’ aan de naam toe te voegen. Deze nieuwe naam, Deployteq, maakt het makkelijker om dit uit te lichten.

Het doel van de verandering is meer succes behalen in het platform met innovatie en technologie. Ook kan de focus meer gelegd worden om internationale markten verder toe te betreden. Denk aan de UK en US.

Glow-up

De look en feel van Deployteq benadrukken de focus op de technologie en toegankelijkheid van de (e-mail) marketing automation tool. In de nieuwe huisstijl is de kleur oranje ingewisseld voor blauw om meer nadruk te leggen op technologie. De nieuwe tint staat voor kracht, succes en vertrouwen.

De voordelen van rebranding

  • Het platform zelf zal tijdens de rebranding onveranderd blijven.
  • De interface blijft hetzelfde en ook de mogelijkheden voor jouw e-mail & automation activiteiten blijven eindeloos.
  • Wel kun je nieuwe features en meer mogelijkheden verwachten de komende maanden!
Leadgeneratie

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

De grootste aanpassing is de naamsverandering en huisstijl. Verder verandert er in principe voor jou niks. Heb je toch nog vragen over de nieuwe rebranding? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.