arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call
Persbericht

Bureau Strak & Webstores gaan samen verder als Friday Digital Agency.

Na ruim 10 jaar intensieve samenwerking bundelen Webstores en Bureau Strak hun krachten en gaan samen verder als Friday Digital Agency.

Door de samenvoeging van de expertises, heeft Friday Digital Agency alles in huis voor een volwaardige full-service digital agency: strategie, design, development, data en marketing. Een verlengstuk van de klant, op welk digitaal gebied dan ook.

Bureau Strak en Webstores willen zich blijven onderscheiden met een gezamenlijke focus op klantwaarde vanuit een lange termijn relatie, met name ten opzichte van de grote spelers en de consolidatie binnen het speelveld van digital agencies. De slagkracht van de fusie is dan ook essentieel om de drive van zowel Webstores als Bureau Strak voort te zetten.

De directie vertelt over de fusie: “We zetten de stap naar een full-service digital agency met een omvang van 75+ digital natives. Een logische stap, want we zetten al meer dan 10 jaar samen de schouders eronder. Week na week. En wanneer het ‘Friday’ is, sluiten we de week samen af in ons gezamenlijke pand. We bundelen dan ook zelfstandig op eigen kracht, vanuit een gemeenschappelijk DNA van ondernemerschap met een pragmatische mentaliteit. Gewoon vanuit Hardenberg. Ongewoon in Nederland.”

De motivatie om de klanten nog beter te ondersteunen in het snel veranderende digitale landschap is een belangrijke drijfveer voor de fusie. Friday is dan ook de digitale partner van de klant, vanuit hart en hoofd; vanuit creativiteit en inzicht; vanuit de afdelingen Creative Studio en Data Intelligence.

2024 staat in het teken van integratie tussen de bedrijven. Friday Digital Agency wordt geleid door een zeskoppig directieteam. V.l.n.r.: Tom Bouma (CFO), Erik Otten (CEO), Frank Klein Koerkamp (CTO), Thomas Pastink (COO), Mart Hamhuis (CCO) en Matthijs van den Berg (Chief Ventures).

Vragen over Friday?

Heb jij vragen of opmerkingen over het krachten bundelen van Bureau Strak en Webstores? Dan horen we dat graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuws

Let’s talk about Friday

Na ruim 10 jaar intensieve samenwerking, bundelen Bureau Strak en Webstores de krachten en gaan samen verder als Friday Digital Agency. Heb jij vragen of opmerkingen over het bundelen van onze krachten? Dan horen we dat graag.