Online marketing bureau

Hét online marketing bureau

Wij zijn Bureau Strak; echte digital natives, we ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha en valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt. Een pragmatische aanpak waar iedereen blij van wordt. Bedenken, beloven en doen. Sterke merken met online rendement. Dat is Bureau Strak. Op zoek naar een online marketing bureau met online rendement? Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

Bureau Strak

Online marketing bureau met focus op de volledige funnel

Bureau Strak is hét online marketing bureau dat zich focust op het optimaliseren van de volledige customer journey. Vanuit data, insights en creativiteit realiseren we online rendement. Door slimme campagnes en kanalen in te richten bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment in de customer journey met de juiste boodschap.

“Het bureau dat zich focust op het optimaliseren van de volledige funnel”

Om online rendement te realiseren sturen we op de belangrijkste pijlers voor het optimaliseren van de funnel. Vanuit de maandelijks marketingactiviteiten sturen we op de volgende aspecten:

  • Acquisitie: in deze fase verzamelen we relevant verkeer. Denk aan kanalen als zoekmachine marketing, display-advertising en het adverteren op social media.
  • Conversie: naast het werven van relevant verkeer is het van belang om conversie ratio te optimaliseren. Door het verzamelen van data en insights stellen we relevante testcases op. Deze worden vervolgens in een CRO traject getest en geoptimaliseerd.
  • Retentie: bezoekers met een hoge aankoopintentie willen we vasthouden door slimme remarketing- en marketing automation strategieën.

Dát is online rendement.

divider

Online marketing

Onze diensten

Strategie
Wij als online marketing bureau leveren een gedegen online strategie! Vanuit een helder doel werken we een effectieve strategie met middelen en boodschap uit die aansluit bij jouw doelgroep. De juiste middelen inzetten met de juiste boodschap op de juiste momenten, want dát zorgt voor het verbinden van merken met mensen. Do you feel it? Rendement!

Insights
De basis van een online marketing bureau is het meetbaar maken van online rendement. Daarom zorgen we er in ieder traject voor dat het resultaat van onze inspanning meetbaar is. Natuurlijk brengen we jou ook periodiek op de hoogte van belangrijke cijfers, data en klant-inzichten. Zo kan het iedere keer weer een beetje beter!

Middelen
Voordat we gaan samenwerken zorgen we er altijd voor dat de doelgroep helder is, want alleen dan kunnen we zorgen voor de optimale inzet van middelen. Als we kansen zien, dan pakken we die! Met een groot scala aan tools bereiken we de juiste doelgroep. Zo loop je nooit achter de feiten aan, je bent je concurrent juist altijd een stap voor!

Op zoek naar een online rendement?

Ontdek onze werkwijze

"Bij ons geen poeha en valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt"

Benieuwd hoe wij te werk gaan? We pakken ieder vraagstuk op met een projectteam. Binnen het projectteam zijn er experts actief vanuit drie disciplines; Business, Creative en Performance. Vanuit een helder doel werken we een effectieve strategie met middelen en boodschap uit die aansluit bij jouw doelgroep. Do you feel it? Rendement!

Online marketing bureau in Hardenberg

Op 1 april 2019 (en dat is geen grap) zijn wij verhuisd naar de Heemserhoek. Ons klantportfolio is in de laatste twee jaren aanzienlijk gegroeid met lokale partijen, pur sang e-commerce organisaties en diverse toonaangevende merken. Als digitaal marketingbureau zijn we continu bezig met innovaties om voor onze klanten online rendement te realiseren. We geloven dat we met het verhuizen naar het bedrijfsverzamelgebouw Heemserhoek een volgende stap zetten. Zo kunnen we het groeipotentieel voor onze organisatie volledig benutten en realiseren we synergie tussen de verschillende digitale professionals.