Bureau Strak

Online marketing bureau met 'full funnel focus'

Bureau Strak is hét online marketing bureau dat zich focust op het optimaliseren van de volledige customer journey. Vanuit data, insights en creativiteit realiseren we online rendement. Door slimme campagnes en kanalen in te richten bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment in de customer journey met de juiste boodschap.

divider

Om online rendement te realiseren sturen we op de belangrijkste pijlers voor het optimaliseren van de funnel. Vanuit de maandelijks marketingactiviteiten sturen we op de volgende aspecten:

  • Acquisitie: in deze fase verzamelen we relevant verkeer. Denk aan kanalen als zoekmachine marketing, display-advertising en het adverteren op social media.
  • Conversie: naast het werven van relevant verkeer is het van belang om conversie ratio te optimaliseren. Door het verzamelen van data en insights stellen we relevante testcases op. Deze worden vervolgens in een CRO traject getest en geoptimaliseerd.
  • Retentie: bezoekers met een hoge aankoopintentie willen we vasthouden door slimme remarketing- en marketing automation strategieën.

Dát is online rendement.

Wij zijn een ROI gedreven marketingbureau

Het fundament voor resultaat

Strategie
Wij als online marketing bureau leveren een gedegen online strategie! Vanuit een helder doel werken we een effectieve strategie met middelen en boodschap uit die aansluit bij jouw doelgroep. De juiste middelen inzetten met de juiste boodschap op de juiste momenten, want dát zorgt voor het verbinden van merken met mensen. Do you feel it? Rendement!

Insights
De basis van een online marketing bureau is het meetbaar maken van online rendement. Daarom zorgen we er in ieder traject voor dat het resultaat van onze inspanning meetbaar is. Natuurlijk brengen we jou ook periodiek op de hoogte van belangrijke cijfers, data en klant-inzichten. Zo kan het iedere keer weer een beetje beter!

Middelen
Voordat we gaan samenwerken zorgen we er altijd voor dat de doelgroep helder is, want alleen dan kunnen we zorgen voor de optimale inzet van middelen. Als we kansen zien, dan pakken we die! Met een groot scala aan tools bereiken we de juiste doelgroep. Zo loop je nooit achter de feiten aan, je bent je concurrent juist altijd een stap voor!

GAAN VOOR RESULTAAT

LATEN WE IN JOUW UITDAGING DUIKEN!

Heb jij een gaaf idee? Ben je benieuwd naar jouw groeikansen? Heb je een uitdagend groei doel? Of wil je met ons samenwerken? Wij bedenken digitale routes waarmee jij gaat winnen en helpen het bewandelen van deze route.

  • [mc4wp_form id=”527″]