Group Copy 2Created with Sketch. arrows/defaultCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. chevron_whitechevronRectangle Copy 6Created with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch. Group 4Created with Sketch. Group 4Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch.

Bureau Strak

Online marketing bureau met 'full funnel focus'

Bureau Strak is hét online marketing bureau dat zich focust op het optimaliseren van de volledige customer journey. Vanuit data, insights en creativiteit realiseren we online rendement. Door slimme campagnes en kanalen in te richten bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment in de customer journey met de juiste boodschap.

divider

Om online rendement te realiseren sturen we op de belangrijkste pijlers voor het optimaliseren van de funnel. Vanuit de maandelijks marketingactiviteiten sturen we op de volgende aspecten:

  • Acquisitie: in deze fase verzamelen we relevant verkeer. Denk aan kanalen als zoekmachine marketing, display-advertising en het adverteren op social media.
  • Conversie: naast het werven van relevant verkeer is het van belang om conversieratio te optimaliseren. Door het verzamelen van data en insights stellen we relevante testcases op. Deze worden vervolgens in een CRO traject getest en geoptimaliseerd.
  • Retentie: bezoekers met een hoge aankoopintentie willen we vasthouden door slimme remarketing- en marketing automation strategieën.

Dát is online rendement.

Wij zijn een ROI gedreven marketingbureau

Het fundament voor resultaat

Strategie

Wij als online marketing bureau leveren een gedegen online strategie! Vanuit een helder doel werken we een effectieve strategie met middelen en boodschap uit die aansluit bij jouw doelgroep. De juiste middelen inzetten met de juiste boodschap op de juiste momenten, want dát zorgt voor het verbinden van merken met mensen. Do you feel it? Rendement!

Insights

De basis van een online marketing bureau is het meetbaar maken van online rendement. Daarom zorgen we er in ieder traject voor dat het resultaat van onze inspanning meetbaar is. Natuurlijk brengen we jou ook periodiek op de hoogte van belangrijke cijfers, data en klantinzichten. Zo kan het iedere keer weer een beetje beter!

Middelen

Voordat we gaan samenwerken zorgen we er altijd voor dat de doelgroep helder is, want alleen dan kunnen we zorgen voor de optimale inzet van middelen. Als we kansen zien, dan pakken we die! Met een groot scala aan tools bereiken we de juiste doelgroep. Zo loop je nooit achter de feiten aan, maar ben je de concurrent juist altijd een stap voor!

GAAN VOOR RESULTAAT

LATEN WE SAMEN IN JOUW UITDAGING DUIKEN

Heb jij een gaaf idee bedacht, maar komt de uitwerking maar niet tot stand? Ben je benieuwd naar jouw online groeikansen? Heb je een uitdagende doelstelling? Wij bedenken digitale routes waarmee we online groei realiseren. Uiteraard kunnen we je ook helpen met het invulling geven aan deze route.

    • Na aanmelding ben je ingeschreven op de nieuwsbrief van Bureau Strak. Je ontvangt ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief in je inbox.