arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call
Het ontmoetingsplatform voor digital commerce

Webwinkel vakdagen

Zeg je e-commerce, dan zeg je Webwinkel Vakdagen. En zeg je online rendement, dan zeg je Bureau Strak. Daarom zijn wij dit jaar aanwezig op hét ontmoetingsplatform voor de digital commerce branche. Je vindt ons op de stand van onze partner Deployteq.

Wij zijn door Deployteq uitgenodigd om de bezoekers vanuit ons partnership mee te nemen in de wereld van marketing automation. Dankzij ons brede online marketing expertise slaan we de brug naar online kanalen, voor een complete omnichannel benadering! Je vindt ons 29 & 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht op de stand van onze partner Deployteq (standnr: 144).

Op de stand van Deployteq vind je naast hun specialisten ook een drietal partners: Clever StrategyLevelUp en natuurlijk Bureau Strak!

Team Bureau Strak staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Zien we je daar?

“Deployteq is als een lego-set voor marketing automation: de enige beperking is je eigen creativiteit”

Webwinkel vakdagen

De Webwinkel Vakdagen (kort: WWVD) zijn al meer dan 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. De Jaarbeurs Utrecht is 29 & 30 maart dan ook de plek om inzichten en inspiratie op te doen. Op de beurs vind je inspirerende sprekers, relevante thema’s en exposanten over de hele breedte van de digital commerce.

Hyper-personalisatie

Meer over Deployteq

Deployteq (voorheen CanopyDeploy) is de nummer 1 all-in-one marketing automation tool in Nederland en is specialist en toonaangevend in e-mail marketing & marketing automation. De kracht van dit platform is het uitsturen van hyper persoonlijke boodschappen op het juiste moment naar de juiste doelgroep. Met dit slimme platform til jij e-mailmarketing naar een hoger niveau en richt je innovatieve omnichannel campagnes in.

Bureau Strak is de highest riser!

Tijdens het Deployteq Partner-event hebben wij samen met Webstores Digital Partner de Highest Riser Award in ontvangst mogen nemen. Deze award wordt uitgereikt aan de partner die het hardst gegroeid is.

Schrijf je in voor onze Newsflash.

"*" geeft vereiste velden aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte van wat we doen bij Bureau Strak