arrowchevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third
call

LinkedIn Marketing

Haal het maximale uit jouw zakelijke netwerk.

LinkedIn, het zakelijke sociale netwerk dat bekend staat als dé plek voor professionele connecties, heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een waardevol platform voor marketing en zakelijke groei. Als jij je zakelijke doelen wilt bereiken en je merk wilt laten schitteren in de wereld van professionals, dan is LinkedIn Marketing een must. Bij Bureau Strak begrijpen we dat en staan we klaar om je te helpen. Lees verder om te ontdekken wat LinkedIn Marketing inhoudt, welke voordelen het biedt en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat is LinkedIn Marketing?

LinkedIn Marketing is een strategische aanpak om je merk, producten of diensten onder de aandacht te brengen van je doelgroep op LinkedIn. Dit platform heeft meer dan 700 miljoen gebruikers wereldwijd, waarvan veel decision-makers en influencers. Met LinkedIn Marketing kun je content delen, advertenties plaatsen en effectieve connecties aangaan om je zakelijke doelen te realiseren. Het draait allemaal om het opbouwen van relaties, het delen van waardevolle informatie en het vergroten van je online aanwezigheid in de zakelijke wereld.

De voordelen van LinkedIn Marketing

Waarom zou je LinkedIn Marketing in je strategie opnemen? Hier zijn enkele overtuigende voordelen:

 • Professioneel netwerk: LinkedIn is de place to be voor professionals. Hier vind je mensen die op zoek zijn naar zakelijke kansen, partnerschappen en waardevolle connecties.
 • Doelgericht bereik: Met LinkedIn-advertenties kun je je doelgroep specifiek targeten op basis van functie, locatie, branche en meer. Zo bereik je precies de mensen die ertoe doen voor jouw bedrijf.
 • Contentmogelijkheden: Je kunt waardevolle content delen via LinkedIn-posts, artikelen en video’s. Hiermee kun je je expertise tonen en je merk opbouwen als een autoriteit in jouw vakgebied.
 • Leadgeneratie: LinkedIn is een krachtig hulpmiddel voor het genereren van leads. Door waardevolle informatie te delen en actief deel te nemen aan gesprekken, kun je potentiële klanten aantrekken.

Diverse Advertentievormen binnen LinkedIn Marketing

LinkedIn biedt een scala aan krachtige advertentievormen die je in staat stellen om je boodschap op maat te maken voor je doelgroep. Enkele van de meest effectieve advertentietypes op LinkedIn zijn:

 • Sponsored Content: Met Sponsored Content kun je je bedrijfspagina’s en posts promoten bij een breder publiek. Deze advertenties verschijnen in de LinkedIn-feed van gebruikers, waardoor je de aandacht kunt trekken met boeiende content.
 • Sponsored InMail: Deze advertenties worden rechtstreeks naar de inbox van LinkedIn-gebruikers gestuurd, wat een persoonlijke en directe manier van communiceren biedt. Ideaal voor het genereren van leads en het promoten van evenementen.
 • LinkedIn Advertentiecampagnes: Hiermee kun je advertenties weergeven op de zijbalk van de LinkedIn-pagina van gebruikers of in de LinkedIn-artikelen die ze lezen. Deze advertenties kunnen worden getarget op basis van verschillende criteria om ervoor te zorgen dat ze relevant zijn voor je doelgroep.
 • Videoadvertenties: Video’s hebben de kracht om aandacht te trekken en je verhaal krachtig te vertellen. Met videoadvertenties op LinkedIn kun je je boodschap op een visueel aantrekkelijke manier presenteren.
 • Lead Generation Forms: Deze advertentievorm stroomlijnt het proces van leadgeneratie. Gebruikers kunnen met één klik hun informatie delen, wat resulteert in waardevolle leads voor jouw bedrijf.
 • Dynamische Advertenties: Deze advertenties passen zich automatisch aan aan de LinkedIn-profielen van de gebruikers, waardoor je een zeer persoonlijke benadering krijgt.

Optimaliseren van je advertentiestrategie

Bij Bureau Strak begrijpen we de complexiteit van deze advertentievormen en helpen we je de juiste keuzes te maken voor jouw specifieke doelen. We optimaliseren je advertentiestrategie om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt op LinkedIn, of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid, leadgeneratie of directe conversies.

Wij zijn jouw partner in LinkedIn Marketing

Bij Bureau Strak hebben we een team van experts op het gebied van LinkedIn Marketing. We weten hoe we dit platform optimaal kunnen benutten om jouw zakelijke doelen te bereiken. Dit is wat we voor jou kunnen doen:

 • Strategische Planning: We ontwikkelen een op maat gemaakte LinkedIn Marketingstrategie die aansluit bij jouw doelstellingen en doelgroep.
 • Contentcreatie: Ons team van contentexperts kan waardevolle artikelen, posts en video’s creëren die de aandacht van je doelgroep trekken en behouden.
 • Advertenties: We beheren je LinkedIn-advertentiecampagnes om ervoor te zorgen dat je budget optimaal wordt benut en dat je de juiste mensen bereikt.
 • Analyse en Optimalisatie: We monitoren de prestaties van je LinkedIn-marketinginspanningen en passen de strategie aan voor continue verbetering.

Kortom, Bureau Strak is jouw partner in het succesvol benutten van LinkedIn Marketing. We helpen je om je zakelijke doelen te bereiken, je netwerk uit te breiden en je merk te laten groeien binnen de zakelijke gemeenschap. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf straalt op LinkedIn.

Daag ons uit!

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op weg naar succes met LinkedIn Marketing

Wil je meer weten over hoe LinkedIn Marketing jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. We staan klaar om jouw zakelijke succesverhaal te schrijven op LinkedIn.

Wil je meer te weten komen over onze benadering van social media kanalen? Kijk dan eens op de onderstaande pagina’s: